×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 30 november 2008 13:03

  Timoschtschuk Münchenben járt

  Written by

   

  Timoschtschuknak elvileg még 2011ig van szerzõdése az orosz klubbal, a szerzõdtetése így kb. 15 millió erójába kerülne a bajor sztárklubnak. Az ukrán posztját tekintve védekezõ középpályás, ugyanúgy mint van Bommel vagy Zé Roberto, akiknek  a nyár elején lejár a szerzõdésük.

   Már a szezon kezdete elõtt úgy volt, hogy érkezi fog az ukrán, sõt egyes internetes oldalak már kész tény között ezt. Lehet, hogy most már tényleg felkerülhetnek ezek a hírek a világhálóra?


  Ettõl sokkal inkább pletyka kategóriába tartoznak a következõ hírek:

   Olasz sajtóértesülések szerint a Bayern München is beállt azon klubok sorába, amelyek szeretnék megszerezni az Internazionale brazil támadóját, Adrianót. A 26 éves csatár viszonya nem problémamentes a vezetõedzõvel, José Mourinhóval, aki többször kihagyta õt a keretbõl. Ha a fekete-kékeknek sikerül igazolniuk a portugál mester egyik kedvencét, Didier Drogbát, akkor szinte borítékolható Adriano költözése.

  Bár a brazil játékos nehezen kezelhetõ személyiség hírében áll, esetleges kérõkbõl nincs hiány: korábban a Milan, a Lyon, a Palermo és a Manchester City is jelezte érdeklõdését.

  A legújabb lehetséges célállomás pedig München, a Bayern a jelenlegi helyzetével elégedetlen Lukas Podolski helyére igazolná Adrianót. Ha Jürgen Klinsmann interes kapcsolataira gondolunk (a mester annak idején játékosként 1989 és 1992 között erõsítette a klubot), elképzelhetõ, hogy a bajorok elõnyt élveznek a többi klubbal szemben.   További érdekesség lehet, hogy az Ajax csatárcsillaga, Klaas-Jan Huntelaar bejelentette, szívesen játszana a Bundesligában, és nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ebbe a bajnokságba igazoljon. Bár egyelõre az Ajaxra szeretne koncentrálni. Ha viszont egy klub sok pénzzel állítana be, akkor a jelenlegi klubja és õ is megfontolná az ajánlatot. A holland támadó továbbá megerõsítette, hogy a Schalke már egyszer le szerette volna igazolni.
  Mindenesetre erre a hírre a Bayern neve is felmerült – természetesen.

  forrás: bild.de, nso.hu, goal.com

  Írta: Basti

  Hírek