×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  hétfő, 01 december 2008 16:29

  Csak nyáron várható igazi mozgás

  Written by

  "Nem arra megy ki a dolog, hogy még a télen megvegyük. Egyelõre csak a következõ nyártól van szó!", mondta a a Bild-nek Karl-Heinz Rummenigge.

  "Még egy-két dolgot tisztázni kell, és a játékos is gondolkodási idõt kért."

  A Zenit ukrán középpályásának szerzõdése tudniillik tartalmaz egy kitételt, ami szerint a játékos 2009-ben 14 millió euróért távozhat klubjától. Ehhez jönne még az évi nettó 4 millió eurós fizetés, állítja a Bild.

  Uli Hoeneß ellenben továbbra is tagadja, hogy az ukrán focista orvosi vizsgálaton esett volna át. Ismételten hangsúlyozta: semmilyen tranzakciót nem terveznek a téli átigazolási szezonban, mert "a jelenlegi keret megfelelõ."

  Timoschtschuk mostani leigazolása ellen szól az is, hogy az ukrán tavasszal nem játszhatna a BL-meccseken, lévén, hogy a Zenittel már pályára lépett ebben a szezonban.

   

  Podolski ügyével kapcsolatban is megszólalt a Bayern-menedzser. "Nagyon is el tudom képzelni, hogy nyáron távozni fog" - nyilatkozta a "Kicker"-nek."Tudjuk, hogy a Köln érdeklõdik iránta. Ha találunk helyette valakit, akkor majd mehet!"

  Hoeneß ezt azután nyilatkozta, hogy látta a kölni szurkolók Lukashoz ragaszkodását.

  A Kölniek a Bild információi szerint 10 millió eurót és a mostani szezonban remekül játszó középsõ védõjük, Pedro Geromel elõvételi jogát ajánlanák fel.

   

   De ha már a védõknél tartunk, érdemes megemlíteni a "tz" értesüléseit is, eszerint a Bayern továbbra is aktívan érdeklõdik a Schalke jobbhátvédje, Rafinha iránt.

   

   További pozitív hír, hogy Uli Hoeneß szerint a brazíl varázsló, Zé Roberto valószínûleg hajlandó lenne még egy évet hosszabbítani. "Ha azt szeretnénk, hogy maradjon, akkor maradni fog" - mondta az újságíróknak. Hoeneß trükkje a következõ: "Zé már nem igazán fiatal, viszont remek játékos. Téli idõjárás és hõmérséklet mellett hiba lenne vele hosszabbításról beszélni. Várunk tavaszig, s akkor már más lesz a helyzet..."

   

  forrás: sport1.de

  Írta, fordította: Basti és fehérkirály

  Hírek