×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2140

  hétfő, 10 január 2011 18:41

  Hummels Dortmundban szeretne maradni

  Written by

   

  Mats Hummels hétéves korában került a Bayern München utánpótlás-nevelésébe. 2007-ben a rekordbajnok mezében mutatkozott be a Bundesligában. 2008 elején kölcsönben a Borussia Dortmund csapatához került, 2009 nyarán aztán véglegesen a Borussia Dortmund játékosa lett. A BVB-ben azóta alapemberré vált, s remek teljesítményének köszönhetően Jogi Löw is meghívta már a német válogatottba.

  hummelsMindezek mellett időről időre felröppen a hír, hogy esetleg visszatérhet majdan a Bayern Münchenbe. Legutóbb éppen egy olyan feltételezés jelent meg, miszerint a Bayern München vezetői visszavásárlási jogot kötöttek vele kapcsolatban. Erre vonatkozóan is nyilatkozott nemrégiben a német Bildnek. 

  Nyilatkozata végül kiforgatva jelent mega bulvárlapban: ezt maga Mats Hummels is külön megemlítette a Facebook oldalán. Friss bejegyzésében leírta, hogy a kijelentése, miszerint egy 2 eurós klauzula esetén sem akarna visszamenni a rekordbajnokhoz, erősen sarkítottan adja vissza, amire valójában gondolt. Ő ugyanis nem kifejezetten a Bayern Münchenre gondolt, hanem bármely csapatra, s nyilatkozata nem valami ellen, ha valami mellett szólt. Amellett ugyanis, hogy jól érzi magát Dortmundban, s maradni szeretne. 

  Mats Hummels szerződése 2013 nyarán jár le a dortmundiaknál, akik színében eddig 72 bajnoki lépett pályára, s nyolc gólt szerzett. A transfermarkt.de pillanatnyilag 10.000.000 euróra taksálja az értékét.

  Hírek