Újraindultunk: Új név és új arculat!

Szabó Sándor Írta: 

Kedves Olvasó!

Szeretettel üdvözlünk a teljesen felújított és komoly arculatváltozáson átesett honlapunkon. Mint ahogy észrevehetted, Magyarország első és legnagyobb bayernes oldala ezúttal nemcsak külső megjelenésében változott. Mától ugyanis - mint szurkolói weblap, közösségi portál és mint  a fanklub oldala - hivatalosan is felvesszük a PannonBajor nevet. Oldalunk a jövőben két domainről is elérhető lesz: a klasszikus fcbayernmunchen.hu -ról és az új névhez passzoló pannonbajor.hu-ról. Az oldal hosztolását támogatónk, a Meroving biztosítja.

Hogy miért is volt szükség a változtatásra?

Manapság, amikor világunkat a közösségi média uralja, s tucatjával nyílnak a magukat "FC Bayern München Magyar/Magyarország/Hungary" és hasonló névvariációkat használó, komolyabb háttérmunkát fel nem mutató facebook-oldalak és csoportok, igen nehéz kialakítani és megtartani az egyediséget. Ezért is határoztuk el, hogy megpróbálunk egy saját brand-et indítani, ami egyszerre fejezi ki a Bayernhez való kötődésünket és azt, hogy magyar szurkolói közösségről van szó. Maga az elnevezés, a "pannonbajor" szóösszetétel amúgy is elég szorosan kötődik hozzánk, hiszen az először a Südkurve soraiban tomboló müncheni szerkesztőségi tagunk és a méltán közismert Trollfoci oldal tréfás interkaciójában hangzott el.

Tartalmi változások

Az új névvel és az új külsővel azonban még nem ért véget a változások sora. Napjaink kihívásaira, hírfogyasztási szokásaira reagálva újrastrukturáljuk tartalomközlő tevékenységünket. Mivel manapság az embereket a közösségi felületeken percek alatt elérik a hírek, lehetetlen, hogy nagy és profi sportoldalak hírversenyébe beszálljunk. Ennek megfelelően a jövőben oldalunkon elsősorban csak a releváns/fontos hírek kapnak majd helyet, míg az apróbb hírfoszlányok, képek, egy-két mondatos idézetek a facebook és twitter oldalunkon kerülnek prublikálásra. Viszont ezekről sem kell lemondania annak, aki nem olvassa ezen felületeket, hiszen a nyitóoldal baloldali piros oszlopában ezek a rövid 1-2 mondatos tartalmak integrálva is megjelennek.
Mindezért cserébe viszont több egyedi és érdekes tartalmmal készülünk a számotokra:
- Újraindul és rendszeresebbé válik a "Bajor sztorik" rovat, amiben autentikus betekintést kaphattok a müncheni/német - szurkolói létbe és az ezzel kapcsolatos dolgokba.
- Rendszeres taktikai elemzések mellett,
- komolyabb véleményrovattal próbáljuk majd színesíteni az információhalmazt, hangot adva szubjektív nézőpontjainknak is.
- Emellett sort kerítünk a múlt felidézésére is, hogy pannonbajor szurkolóink kiművelt fejjel ülhessenek le mérkőzéseket nézni.
- Egyedi módon igyekszünk beszámolni bajnoki és egyéb riválisaink szerepléséről,
- és még sok egyéb érdekes dologról.
Mindezek mellett a jövőben is számíthattok interjúkra, és természetesen a mérkőzésekről is beszámolunk. Mint láthatjátok, automatizált meccsnaptárat építettünk be, ahol az egyes eredményekre kattintva minden releváns információt elértek, BL-meccsek esetében akár videós összefoglalókat is.

Fanklub

Mint ahogy említettük, oldalunk továbbra is hivatalos weboldalaként szolgál hazánk legnagyobb, több mint 300 fővel bíró fanklubjának, az FC Bayen München Hungary Fanklubnak, mely rendszeresen szervez nagy létszámú utazásokat Münchenbe, a Bayern hazai mérkőzéseire. A "FANKLUB" menöpont alatt megtalálhattok minden fontos információt a klubról. Bemutatkozást, leírást arról, hogy hogyan lehettek tagok, ismertetőt az utazásokról, és nem utolsó sorban beszámolókat taggyűlésekről, emlékezetes utakról és minden egyéb komolyabb közösségi eseményről.

Megújult weboldalunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk. Reméljük tetszeni fog!

A PannonBajor szerkesztősége
Free Joomla! template by Age Themes