Új hírstruktúra, új design

Szabó Sándor Írta: 
Pár hetes szünet után ismét visszatérünk, legalábbis a weboldal, mert a szerkesztőink a szünet alatt is folyamatosan ellátták a nagyérdeműt kedvenc csapatunk híreivel.

Ezt azért is fontos megjegyezni, mert a megújult weblap szorosan összefonódik majd facebookos csatornánkkal, úgymond integráltuk azt, hogy rohanó világunkban a híreket a lehető leggyorsabban el tudjuk hozzátok juttatni, akár a facebook falatokat böngészitek, akár magát a Pannonbajor oldalát. Utóbbinál ott lesz az előny, hogy egy fárasztó nap végén könnyen át lehet böngészni időrendben a nap történéseit, rövid, lényegretörő, szépen strukturált formában.

S ha már forma, végre sikerült törlesztenünk régi adósságunk olvasóink felé, és a weblap sablonja immáron reszponzív, tehát mobilon és tableten is kényelmesen olvasható. (A fórum még kivétel, de hamarosan az is kész lesz.) Ez azért is fontos, mert a statisztikákból egyértelműen látszik, hogy komoly igény volt a mobil platformokon való olvasására. Ezentúl semmi akadálya nem lesz, hogy a buszon, az utcán, esetleg az Allianz Arénában gyorsan átpörgessétek a legújabb híreket vagy elolvassatok valami érdekességet.

 

Természetesen a terjedelmesebb, saját tartalmak sem maradnak el. Az átlátható hírfolyam mellett továbbra is készülünk számotokra elemzésekkel, véleménycikkekkel, érdekes írások, interjúk fordításával, interaktív dolgokkal stb. Mindemellett továbbra is a virtuális középpontja maradunk a hazai bayernes közösségnek - a legnagyobb magyar fanklub hivatalos oldalaként (is) ez alapfeladatunk.

Reméljük, tetszenek az újítások. Jó szórakozást, kellemes olvasást!

A szerkesztők

Free Joomla! template by Age Themes