Átigazolási hírek

Benatia 2019-ig aláírt, az 5-ös mezszám az övé

A Bayern tegnap hivatalosan jelentette be Benatia szerződtetését, aki a mai nap folyamán Münchenbe érkezett, hogy aláírja ötéves kontraktusát.

 

Mehdi Benatia a Bayern München játékosa! A marokkói válogatott kapitánya 2019-ig szóló szerződést írt alá a német rekordbajnoknál 19:45 perckor.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez egy hatalmas öröm számomra.” – nyilatkozta a 27 éves játékos, aki az elmúlt szezonban az AS Roma csapatával második lett az olasz bajnokságban. „Ez egy nagy alkalom számomra, most már a világ egyik legnagyobb klubjánál játszom.” Benatia az 5-ös számú mezben fog szerepelni.

Matthias Sammer: „Nagyon boldog vagyok, hogy Mehdi mellettünk döndött. Le vagyunk nyűgözve tőle. Ő egy robosztus, párharcban erős védőjátékos, aki jól építi fel a támadásokat is. Ő minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek feljogosítják arra, hogy a Bayernben játsszon.”

„Ha egy játékos ajánlatot kap a Bayerntől, tulajdonképpen nem mondhat nemet.” – így Benatia az fcb.tv-nek, aki Franck Ribéryvel is megejtett egy telefonbeszélgetést: „Örülök, hogy újra egy csapatban játszhatok vele. De még nagyon sok nagy bajnok van itt a Bayernnél.” Ribéry és Benatia a Marseille együttesében voltak egymás csapattársai.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top