Válogatott

Eredményes napot zártak a Bayern játékosai

Megkezdődtek az EB selejtezők! A mai nap során három válogatottban szerepeltek Bayern játékosok, mindannyiuk számára győzelemmel zárultak a mérkőzések. Játékosaink aktív résztvevőik voltak csapatuk győzelmében.

A 19 éves Pierre-Emile Hojbjerg kezdőként lépett pályára a Dánia – Örményország csoportmérkőzésen. A vendégek a dortmundi Mikhtaryan góljával szereztek vezetést az 50. percben. A dánokat a Bayern legfiatalabb Bundesliga-debütánsa hozta vissza a mérkőzésbe egy 65. percben szerzett találattal. A hazaiak végül az utolsó 10 percben behúzták a találkozót, Hojbjerg végig a pályán volt.

Az egyik esti mérkőzésen Robert Lewandowski lépett pályára a lengyel válogatottal Gibraltár otthonában. A lengyelek 7-0-ás megsemmisítést mértek az újonc hazaiak ellen. A Bayern újdonsült, ingyen érkezett csatára az 50. percben kezdte meg a gólgyártást, a 92. percben már négynél járt. Ez volt Lewandowski első mesterhármasa illetve mesternégyese a válogatottban.

Németország válogatottja is megkezdte a selejzetőket. A Bayern összes nevezett játékosa kezdőként lépett pályára Skócia házigazdájaként, konkrétan: A VB legjobb kapusa Neuer, az újra fitt Boateng, a VB második legjobb játékosa és gólkirályi második helyezettje Thomas Müller, valamint a VB döntő egyetlen gólszerzője Mario Götze is. A Nationalelf Müller góljával szerezte meg a vezetést, egy védelmi hibát követően ezt még kitudták egyenlíteni a skótok. Pár perccel ezt követően ismét Thomas Müller vette be az ellenfél kapuját győzelemhez juttatva ezzel nemzeti válogatottját.

11 gólból tehát 7-et Bayern játékos szerzett és mindenki begyűjtött a három pontot.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top