Egyéb

Hummels: Soha nem távoztam volna, ha…

Mats Hummels a Transfermarkt magazinnak nyilatkozott.

humnmels

„Ha ragaszkodtam volna hozzá, élhettem volna a kivásárlási záradékkal, de teljesen tudatosan ez ellen döntöttem. A 2012-ben aláírt 5 éves szerződéshosszabbítással egy jelet akartam mutatni.” nyilatkozta a Bayern saját nevelésű játékosa a Transfermarktnak a dortmundi szerződéséről.

A Borussia Dortmund csapatkapitánya egy Bayern és BVB közötti versenyfutást vár az idei bajnokságban: „Oké, ha a Bayern ismét több mint 90 pontot gyűjt, akkor nehéz lesz. Csak két mérkőzésen tudjuk befolyásolni a teljesítményüket. Mindent megteszünk, hogy izgalmas legyen a bajnokság, ezt megígérem.”

„Az, hogy a Bayern velünk foglalkozik, a lehető legnagyobb dicséret. A Bayernnek évek óta nehézségei vannak velünk, ez a mérkőzéseken mindig észrevehető volt. Minden ellenfelet, akik felé számlájuk van vagy komolyan vesznek, gyengítik vagy elbizonytalanítják. Ez történt legutóbb is, amikor Rummenigge elárulta Marco Reus állítólagos szerződésének részleteit is.”

Hummels elárulta: „Ha a Bayern nem igazolta volna le 2007-ben 12 millióért Brenot, soha nem távoztam volna.” A világbajnok német válogatott alappillére 2008 januárjában igazolt egy másfél éves kölcsönszerződés keretein belül a BVB-hez. Ezt követően vissza sem tért a csapathoz, 2009 nyarán 4 millió euróért a Ruhr vidékieknél folytatta pályafutását.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top