Sérülés

Barcelonában műtik Thiagot

Krízisértekezlet gyűlt össze a Bayern vezetősége között.

thiago_guardiola_389A Bild információi szerint Rummenigge, Hopfner, Dreesen, Sammer és Guardiola a hétvégi mérkőzést követően egy órát tárgyalt arról, hogy Thiago harmadszorra kiújuló térdszalag sérülését melyik orvos operálja.

Míg a Bayern vezérkara és Müller-Wohlfahrt a Bayern fődokija az amerikai Steadmant javasolja Vail/Coloradoban, addig Pep Guardiola továbbra is a barcelonai Ramon Cugat munkáját értékeli nagyra, aki pénteken már megvizsgálta a Bayern sérült középpályását. A spanyol doki a játékos első szalagszakadását operáció nélkül és állítólag kortizonnal kezelte, ezért a második, májusi szakadást követően Thiago térde instabil maradt. A kortizonnal való kezelést a doktor twitteren cáfolta, írása szerint ő csak növekedési hormonnal kezelte a játékost.

Holger Badstuber és Javi Martínez térdsérülését a Müller-Wohlfahrt által ajánlott Steadman-klinikán végezték – sikeresen.

A Sport Bild és a Bild mai friss híre szerint Thiagot a barcelonai Cugat fogja operálni, de a Bayern második számú csapatorvosa Dr. Hänsel is a helyszínen tartózkodik majd. Karl-Heinz Rummenigge ezt megerősítette, valamint hozzátette, holnap lesz a térdműtét.

To Top