Átigazolási hírek

Hojbjerg a télen klubot válthat

Több játéklehetőség érdekében távozhat a játékos – kölcsönbe.

pierePhilipp Lahm, Toni Kroos, David Alaba. Játékosok, akiket a több lehetőség érdekében a klub kölcsönadott, majd visszatérésüket követően alapemberré váltak a müncheni egyesületben.

Ugyanez történhet meg a 19 éves Pierre Emile Hojbjerggel is, aki már korábban is kinyilatkozta: Minden hétvégén 90 percen keresztül a pályán akar tartózkodni saját fejlődése érdekében. A dán válogatott szövetségi kapitányának, Morten Olsennek már ígéretet is tett, hogy január 1-jétől rendszeres játéklehetőséghez fog jutni.

Ezt a témát természetesen a játékos ügynöke és a klubvezetőség is érintette, Rummenigge a Sport Bildnek számolt be a helyzetről: „Ismerem a játékos gondolatmenetét, beszéltem az ügynökével. Lefixáltuk, hogy röviddel a félév vége előtt összeülünk, majd ezt követően meglátjuk mi fog történni.”

Hojbjerg idén 5 mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában, a Werder elleni meccset kezdőként játszotta végig. Hírek szerint az Augsburg szívesen kölcsönvenné a Bayern tehetséges középső középpályását, aki 5 alkalommal a dán felnőtt válogatottban is pályára lépett már.

To Top