Interjúk és nyilatkozatok

Lewa: Reus? Inkább nem mondom ki amit gondolok

Robert Lewandowskival a TZ készített rövid interjút.

lewagotze

TZ: Herr Lewandowski, meglepődött, mennyire jól megy önöknek?
Lewandowski: Nem vagyok meglepődött, csak elégedett. Jó formában vagyunk, a Romát 7-1-re vertük. Ha megvan a lehetőségünk sok gól megszerzésére – miért ne tennénk meg? Az első félidő őrület volt, tulajdonképpen szinte tökéletes.

TZ: A Romának volt rossz napja vagy a Bayernnek ennyire jó?
Lewandowski: Minden mérkőzés más. A legutóbbi meccseken már nagyon jól alakultak a dolgaink, de ki tudja, lehet hogy hétvégén a ‘Gladbach ellen ismét nehéz dolgunk lesz. Ami biztos: Lesznek olyan mérkőzések, amelyeken problémáink adódhatnak. A lényeg, hogy minden találkozón gázt adjunk és olyan jól játsszunk amennyire lehetséges.

TZ: Milyen fontos Önnek, hogy rendszeresen betaláljon?
Lewandowski: Lassan abba a ritmusba lendülök, amelyre szükségem van. Csatár vagyok. Minél több gólt szerzek, annál nagyobb bizonyossággal vannak akcióim a játéktéren. A legfontosabb mindig az, hogy csapatként legyünk sikeresek és mérkőzéseket nyerjünk. Csatárként a saját boldogságodért gólokat is kell szerezned. Már az elején megmondtam: Napról napra jobban érzem magam ebben a csapatban, egyre jobban megismerkedem a játékosokkal és egyre jobban beilleszkedem a rendszerbe is.

TZ: Tehát a legjobb Lewandowskit még nem látthatuk?
Lewandowski: Egyértelmű, lesz még jobb is.

TZ: Mit gondol, egykori csapattársa Marco Reus is megtudná szokni az FC Bayernben?
Lewandowski (nevet): Inkább nem mondom ki, amit gondolok – különben valószínűleg még több spekuláció keringhet a levegőben. Csak annyit mondok: Ő egy kiváló játékos, akivel a BVB-ben nagyon jól megértettük egymást.

To Top