Bundesliga

Pep: Alaba nehezen pótolható

A Bundesliga 11. játéknapján az Eintracht Frankfurt otthonába látogat a Bayern.

A Frankfurtról: Jól támadnak és sok gólt lőnek.

Alaba kieséséről: Nincs játékosunk David Alaba szintjén. Ő minden pozícióban bevethető, ilyen játékosunk nem sok van. Benne megvan ez a kiemelkedő kvalitás. Számára nem probléma egy másik poszton játszani. Kevés ilyen mentalitású játékos van.

Bastian Schweinsteigerről: Jövő héten talán már a csapattal edzhet. Kevés játékosunk van ebben a pozícióban jelenleg. Ő az egyik legfontosabb játékosa az FC Bayernnek és a német futball történelmének.

Rode a Frankfurt ellen?: Ez is egy lehetőség. Mindig a meccs előtt egy órával hozom meg a döntést, előtte a játékosok nem tudnak semmit. Mindig úgy kell felkészülniük, mintha játszanának. Sebastian mindig fejlődni akar és a csapatot segíteni. Számomra egy nagyon fontos és egy szuper játékos. Nagyon futóerős, mindig segíti a csapatot. Néha túl sokat akar, labdával még valamivel nyugodtabbnak kell lennie.

Arjen Robbenről: Beszélni fogok vele, hogy készen áll-e, majd eldöntjük, hogy utazhat-e Frankfurtba.

A Bundesligáról: Csak négy pont előnyünk van, ezt a következő mérkőzéseken is tartani szeretnénk.

A játék fejlődéséről: Az elmúlt szezonban 0:4-re kikaptunk a Real Madridtól. MIndig van min javítani. Még nem vagyunk azon a szinten, amire szükségünk van. Tudom hol lehet még fejlődni és a csapat is tudja. Ez elég.

A Wolfsburg, mint bajnokesélyes?: Olyan jó játékosokat vettek, mint Luiz Gustavo, ráadásul szuper edzőjük is van. Természetesen ők is esélyesek. Négy pont előny az semmi.

Juan Bernatról: A legfontosabb a nyomást kibírni, ha olyan csapathoz érkezel mint a Bayern München. Nagyszerű személyisége van. Nem egyszerű baloldali szélsővédőt találni. Ő egy nyugodt és egy laza típus.

A szögletekről: Jobbak lettek. Benatia már eltalálta a labdát egy szögletet követően. Egyre közelebb érünk a kapuhoz. Talán legközelebb összejön.

A Németország-Spanyolország találkozóról: Már izgatott vagyok. A spanyolokat már régóta ismerem, most a németeket is jobban. Ezek az én játékosaim. Nagyon jó meccs lesz. A spanyolok mindig támadnak, mint ahogy a Világbajnokok is.

Kapushelyzetről: Pepe Reina a válogatott szünetek után visszatér, Starkénak még időre van szüksége. Leo Zingerle nagyon meglepett, nagyon jól edzett az elmúlt hetekben.

A holnapi meccs elvárásairól: Minden meccs más. A Bayern München ellen minden játékos a legjobb teljesítményét vonultatja fel. Ezúttal is így fog történni.

 

spox.com

To Top