Átigazolási hírek

Reus-ügy: Megállapodás a vezetők között?

Amennyiben a Spiegel híre igaz, Reus nem lesz a Bayern játékosa.

kallewatzke

Az általában megbízhatónak tekinthető Spiegel egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy Karl-Heinz Rummenigge és Hans Joachim Watzke a 2013 decemberi, Nyonban megrendezett BL nyolcaddöntő sorsolás után megállapodást kötött és kezet is rázott egymással, miszerint:

Ha a Dortmund gondoskodik afelől, hogy Lewandowski 2014 nyarán Münchenbe és ne pedig máshova igazoljon, a Bayern távol tartja magát Marco Reus leigazolásától. Az egyezségre azért volt szükség, mert a Real Madrid télen egy nagyvonalú ajánlatot nyújtott be a lengyel támadóért, amit Watzke szívesen elfogadott volna.

A Bayern München vezérigazgatója tagadja, míg a Dortmund ügyvezetője megerősítette a találkozót: „Volt egy megbeszélés közöttünk Nyonban, ez igaz. De tovább nem szeretném kommentálni.”

Marco Reus nyáron egy 25 millió eurós kivásárlási záradék értelmében elhagyhatja a BVB együttesét, ezt az összeget Rummenigge hozta először nyilvánosságra a sajtón keresztül. A Bayern vezetősége többször adott olyan kinyilatkoztatásokat, miszerint nem zárkóznak el Reus leigazolásától.

To Top