Átigazolási hírek

Kalle: Odegaard nagyon érdekes számunkra

Rummenigge ismét megerősítette a szándékainkat, Robben is nyilatkozott a tehetségről.

martin1

„Odegaard egy egészen nagy tehetség, természetesen egy nagyon érdekes játékos számunkra” – mondta Karl-Heinz Rummenigge a Bayern 4:0-ás, Augsburg ellen aratott sikerét követően. „Egész Európából vannak ajánlatai. Meg kell várni a döntését, hogy a Bayernt választja-e.”

A Bayern vezérigazgatója pár nappal ezelőtt a Bildnek már elmondta, jó esélyeket lát a norvég tehetség megszerzésére, aki az elmúlt hét folyamán legalább két alkalommal részt vett Pep Guardiola edzésén is. Odegaard december 17-én ünnepli 16. születésnapját, ezt követően aláírhatja első profiszerződését egy külföldi egyesülettel. Karl-Heinz Rummenigge szerint a játékos egy hónapon belül elakarja dönteni a következő állomáshelyét.

Arjen Robben véleményét is kikérték a Bayern 15 éves kiszemeltjéről: „Ő egy óriási tehetség, de a srác még csak 15 éves. A legfontosabb számára az, hogy nyugodt maradjon. Természetesen a Bayern azt akarja, hogy ide jöjjön. De ha ilyen fiatal vagy, csak futballoznod, edzened kell és élvezni a játékot. Kíváncsi vagyok, milyen teljesítményt hoz az elkövetkezendő években.”

https://www.youtube.com/watch?v=-8d1yoqryTU




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top