Átigazolási hírek

Bild: Sterling a Bayern célkeresztjében

A német lap szerint a Liverpool egyik legjobbja egyelőre B tervként szerepel a bajorok listáján.

raheem-sterling

Egyelőre még messze nem dőlt el, hogy Marco Reus, a Borussia Dortmund játékosa melyik csapatban folytatja pályafutását, ha egyáltalán távozik jelenlegi egyesületéből. A 25 millió eurós fix árcédulával rendelkező német játékos iránt spanyol csapatok mellett a Bayern München is érdeklődik.

A bizonytalan végkimenetelű döntés miatt a Bayern egy B tervet is előkészít. A Bild saját információira hivatkozva írja, hogy a Liverpool 20 éves szélsője, Raheem Sterling a müncheniek kiszemeltje. A támadórészlegben szinte bárhol bevethető gyors és technikás tehetség a legjobb 21 éven aluli játékosok, azaz a Golden Boy 2014-es választásán a szakértők szerint az egyik legfőbb esélyes.

Hogy hány millió fontot kellene érte fizetni? A transfermarkt.de értékbecslése alapján az angol válogatott játékos 20 millió eurót ér, de a 2017-ig szóló liverpooli szerződése miatt valószínűleg jóval drágábban kelne el. Sterling az idő előtti szerződéshosszabbítást lemondta, és valószínűleg a 2015-is Bajnokok Ligájáról is lemarad jelenlegi csapatával.

Pep Guardiola állítólag már bevonta játékosügynök öccsét, Pere Guardiolát, hogy puhatolózzon Sterling ügyintézőjénél egy lehetséges átigazolásról.




https://www.youtube.com/watch?v=LCWJD9eiwuo

 

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top