Átigazolási hírek

Hojbjerg a ‘Gladbachban?

Jó lapokkal rendelkezik az EL résztvevő Borussia.

hojbjerg-312666

Napokon belül pont kerülhet a több játéklehetőség érdekében távozni szándékozó Pierre-Emile Hojbjerg sorsára. Az év dán tehetségének megválasztott játékos korábbi elmondása szerint a Bayern München vezetősége nem engedi el végleg a 2016-ig érvényes szerződéssel rendelkező középpályást, így ő sem kíván távozni a Rekordbajnoktól – kizárólag kölcsönben. A Bild szerint ez egy 2018-ig megtoldott szerződéshosszabítás után valósulna meg 6 hónapra. Egyre inkább körvonalazódik a játékos lehetséges célállomása:

A Kicker csütörtöki számában megjelentek szerint a Borussia Mönchengladbach továbbra is nagyon erősen érdeklődik Hojbjerg iránt. Amennyiben a Bayern 19 éves dán tehetsége a téli átigazolási időszakban kölcsönbe kerül a „bolhákhoz”, attól függetlenül, hogy a Bayern színeiben a BL-ben többször játéklehetőséget kapott, az Európa Ligában is pályára léphetne.

A Borussia a címvédő Sevilla együttesével mérkőzik meg a legjobb 16-ba kerülésért, a spanyol klub egyébként nyíltan fejezte ki a játékos iránti érdeklődését.

Hojbjerggel kapcsolatos korábbi tartalmakat IDE kattintva olvashattok, de a Bayern München Magyarország facebook oldalon is felbukkanhatnak az üggyel kapcsolatos legfrissebb információk.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top