Átigazolási hírek

Pletyka: Odegaard négy klub közül fog választani

Egy twitter felhasználó állítólagos belső információkat tett közzé.

Egy hitelesnek tűnő twitter felhasználó bennfenntes információkat osztott meg csatornáján, amelyeket állítólag egy kollégájától, Odegaard legközelebbi barátjának egyik családtagjától szerzett be.

A 728 Youtube feliratkozóval is rendelkező, norvég játékosok videóit feltöltő NorwayFoot azt írta, hogy a 16 éves tehetség az Arsenal, Bayern München, Barcelona (az átigazolási eltiltás ellenére is, maximum 2016-ban), Liverpool négyesből fog választani, ami azt jelenti, hogy többek között a Real Madrid, az Ajax, a PSG, a Dortmund, a Manchester United és a Manchester City sem sokáig van jelen a játékosért vívott versenyben.

NorwayFoot informátora úgy gondolja, a döntés a jövő hét folyamán is megszülethet, valamint azt is elmondta, Odegaard hihetetlen volt a próbaedzéseken, főleg az Arsenalén, ahol számos sztárt alázott meg játékával. A leírtakat egyelőre mindenképp pletykaként kell kezelni, de biztató jel lehet, hogy NorwayFoot-ot többek között az Odegaarddal exklúzív interjút készítő Sport Bildes Dennis Schlüter is követi.

Odegaarddal kapcsolatos korábbi tartalmak ITT.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top