Vezetőség és stáb

Miért találkozott Guardiola és Tuchel?

A legvadabb spekulációk is elindultak.

tuchel

A Bild arról számolt be, hogy Thomas Tuchel és Pep Guardiola decemberben egy „titkos-találkozón” vett részt Münchenben, amelyet a jelenleg klub nélküli 41 éves edző kért a Bayern München engedélyével.

A találkozó valódi okát nem tudni, de a vad spekulációk természetesen ezúttal sem maradnak el, sokan úgy vélik, a Mainz egykori edzője először Guardiola segítője majd helyettese lehet a klubnál, de lehetséges, hogy a Peppel nagyon hasonló játékstílust képviselő Tuchel csak tanácsokat kért a személyes példaképétől, mielőtt a Red Bull Leipzig csapatának irányítását veszi át. Az angol Guardian szerint a Newcastle lehet a következő állomása Thomas Tuchelnek.





Egy biztos, a Bayern a lehető legtovább szeretné a magához láncolni jelenlegi edzőjét, akinek tervei egyelőre ismeretlenek. Amennyiben Pep végül nem kívánja meghosszabbítani 2016-ig szóló szerződését, ésszerű lenne a fiatal Thomas Tuchelt is beavatni a jelenlegi játék legapróbb részleteibe, aki így zökkenőmentesen vehetné át a csapatot – természetesen mindez feltételes módban. A bizonytalanság ellenére a Bayern csakúgy mint semmit, valószínűleg a jövőbeli edzőkérdést sem fogja a véletlenre bízni, hiszen a csapat jelenlegi játékát nem mindegyik tréner tudná az elkezdett vonalon, egyről a kettőre folytatni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top