Sajtótájékoztatók

Ribéry: Tanultunk a tavalyi szezonból

Ribéry mini-sajtótájékoztató keretein belül válaszolt az újságírók kérdéseire.

frankk

A hétfői aranylabda-gáláról: Tavaly Manuel is jött velünk Zürichbe, tudja hogy zajlik ott egy este. Természetesen nagy esélye van a végső győzelemre. Számomra ő a világ legjobb kapusa, aki sok címet nyert, a VB győztes német válogatott legjobbja volt. Többet nem tehet. Szerintem egyértelmen neki kell nyernie.

Neuer különleges képességeiről és klasszisáról: Nekem könnyű gólt rúgni neki (nevet). Nem, ez nagyon nehéz. Manu minden edzésen 100 százalékot nyújt. Mindig győzni akar, ez jó.

Neuer esélye Messi és Ronaldo ellen: Nálam neki kell nyernie, remélem sikerülni fog. De tudjuk mindez hogy működik, egy kicsit komikus. Amikor megérkeztem Zürichbe és átéltem az ottani hangulatot, azonnal mondtam a feleségemnek: Itt nem fogok győzni.

A Bayern tavaszi szezonjáról: Tanultunk a tavalyi év ezen szakaszából. Játékosként szükséged van a ritmusodra, az önbizalmadra. Ezt mind elveszíted, ha nem 100 százalékon pörögsz. Akkor nem tudsz 100 százalékkal a Real Madrid ellen sem játszani.

A viccelődéseiről: Mindig nevetek, mindig van kedvem hozzá. Ez fontos és szükséges, de már nem csinálok annyi csínyt, idősebb lettem. De ezt nem lehet előre eltervezni, az adott szituációtól, hangulattól függően érkezik.

A BL esélyekről: Nehéz lesz, de olyan csapatunk van, amely mindent megnyerhet.

A Bayern 31 éves francia klasszisa elmondta, a dohai edzőtábort követően új stílusra vált, megborotválkozik.



Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top