Átigazolási hírek

Messi a Bayernben?

Az AS újságírója szerint az Adidas Bayern mezben akarja látni Messit. Kalle is nyilatkozott.

messi

Már tavaly is felvetődött az az opció, hogy Lionel Messi támogatója, az Adidas mindenképp a saját felszerelésében látná az argentin klasszist, ezért képes lenne a játékos vételárának felét, 125 milliót állni a kivásárlási záradék költségeiből.

Az AS újságírója, Javier Matellanas egy vasárnap esti blogbejegyzésben azt írta, a világon jelenleg csak három klub engedhetné meg magának a játékos szerződtetését, de ebből a Chelsenek a financial fairplay miatt kevés, a PSG-nek a két éven át tartó sikertelen próbálkozások miatt szintén nem sok esélye van. A zsurnaliszta szerint az Adidas pénteken megerősítette, nem szeretnék, hogy Messi egy másik Nike csapathoz távozzon, ezért a Pep Guardiola irányította Bayern Münchenben akarják látni a támadót. Az a kérdés viszont felmerül, hogy a mester üdvözölné-e a Messi okozta szeszélyt a klubnál. Egyébként a Manchester United is sportszergyártót vált, a következő szezontól 95 millió eurós rekordpénzt kapnak az Adidastól, amely sokkal több a Real Madrid vagy a Bayern München szerződésében leírtakénál.





Természetesen a Bayern München vezetősége az elsődleges döntéshozó a játékos jogainak esetleges megszerzésében. Karl-Heinz Rummenigge a katalán Ara lap vasárnap reggel megjelent számában, csakúgy mint korábban, ezúttal is utalt arra, hogy a Bayern Münchennek nincs szüksége az argentin játékosra: „Mennyibe is kerül Messi, 250 millió? Azt hiszem ő örökké Barcelonában marad. Ha az édesapja lennék, azt tanácsolnám neki, maradjon a Barcelonában. Ez az a város, amely szereti őt, amely nagy játékossá és gazdaggá tette őt. Messi sehol nem fog hasonló csapatot találni.”

Amennyiben az Adidas valóban kifizetné a játékos vételárának felét, a Bayernnek így is 125 millió eurót kellene leraknia az átigazolásoktól eltiltott Barcelonának, amely irdatlan nagy összeg, nem beszélve Messi fizetéséről és a csapatban betöltött esetleges romboló szerepéről.

Teljes mértékben elképzelhetetlen, hogy Lionel Messi valaha is a Bayern játékosa lesz.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top