Interjúk és nyilatkozatok

Sammer Reusról, a Bayern II-ről, a szerződéshosszabbításokról

A Bayernnel nemrégiben hosszabbító sportigazgató az allerdorfsi fanklub látogatása során érintette a szurkolókat érdeklő témákat.

A==

Reusról: Eddig még nem született döntés arról, hogy Marco Reus egy téma lesz-e számunkra.

Odegaard: Pep és én felvázoltuk neki, a Bayern miért egy jó klub számára. Ő a Real mellett döntött. Gratuláció, ezt tiszteletben kell tartani, és nem szabad sértődöttnek lenni.

Uliról: Amennyire megtudom határozni, az élete ezen nehéz szakaszát sikeresen átélte. Jó kedvében van és egy egészen karcsú benyomást kelt (mosolyog).

A keretről: Egyáltalán nem olyan mély a keretünk. A kapusposztot leszámítva a fiatal Kurt, Gaudino vagy Weiser mellett 16 profi játékosunk van a keretben. Jobb esetben mindig van 2-3 sérülted is. Ezért a keretünk biztosan nem túl nagy. Az egyértelmű, hogy az nem fordulhat elő ami 2012-ben, amikor hirtelen nem volt volt több alternatívánk a padon, hogy reagálhassunk.

A Bayern II-ről: Itt is reálisnak kell maradnunk. A követeléseink biztosan nagyon magasak. Akarjuk a sikert, de nem mindenáron. Az elmúlt évben sok pechünk volt, idén feljuthatunk. De ez nem kötelező. A jövőben inkább fiatalítani akarjuk a csapatot és lehetőleg az utánpótlásunkból sok fiatal srácnak egy lehetőséget adni. A liga-hovatartozás is fontos, de nem játszik túl nagy szerepet.

A szerződéshosszabbításokról: Claudioval hagyomány szerint mindig nagyon későn ülünk össze, ezúttal is így lesz. Ő egy szuper játékos, akinél tudjuk mink van vele, és ő is tudja neki mije van velünk. Mitchell Weiser helyzetét is nyugodtan figyeljük. Minden lehetséges, de még nem vagyunk a döntési fázisban. Bastian egy érdemdús játékos, teljes nyugalommal fogunk foglalkozni a helyzetével. De az ő esetében sem szorít minket az idő.
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top