Bundesliga

Pep: Thiago talán kaphat pár percet

Guardiola a Dortmund elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

pgg

David Alaba sérüléséről: Kár, kár Davidért, kár Robbenért. Ez nem jó hír, de a futballban megtörténhet. A Donyeck elleni meccs előtt Martínezen kívül mindenki egészséges volt, két éven belül ez volt az első alkalom, amióta itt vagyok.

A sok sérültről: Ha mindenki fitt, erősebbek vagyunk. Robben, Ribery, Alaba nélkül elveszítjük az egy az egybeni kvalitásainkat. De ha kikapunk, nem lesz mellébeszéd.

Badstuberről: Nem komoly, nincs nagy sérülés, nem téma. Nem akarjuk kockáztatni a sérülés lehetőségét. Ma újra edzeni fog, de nem tudom, hogy játszhat-e. Meglátjuk.

A Dortmund elleni játékról: Az április mindent meghatározó lesz. Ebben a hónapban minden mérkőzés egy finálé. A Dortmund elleni találkozó még mindig egy „Clasico”, a dortmundiak tabellán elfoglalt helyezése ellenére is. A BVB egy szuper csapat, azt várom tőlük, hogy támadni fognak. A célom, hogy domináljunk. Azt hiszem szuper meccs lesz szombaton.




Thiagoról és Lahm kezdéséről: Thiago talán kaphat pár percet a meccsen. Meglátjuk. Lahm esetében van valami a fejemben, de az még ott marad. Ő is különböző pozíciókban tud játszani, hármas vagy négyes védelmi láncban. Ő a pályán mindenhol segíteni tud nekünk. Beszélünk vele, sokat nevetünk vele, reméljük hogy gyorsan visszatér.

Az ex-feleségét állítólag bántalmazó Boatengről: Ő egy szuperprofi. A Bayern mindig itt van, hogy az ilyen játékosokat támogassa.

A jelenlegi szituációról: Ez jelenleg a legnehezebb időszakom a Bayernnél. Ez a hónap egy kihívás. Nagy a bizalmam a játékosaimban. Nem én vagyok a a világ legjobb edzője. Én csak segíteni akarok a játékosaimnak.

A hétfői 1860-Bayern amatőrmeccsről: Természetesen érdekel a második csapat, de sok dolgom lesz a Leverkusen elleni kupameccs előtt. Nem tudom, hogy lesz-e időm az amatőrderbit megtekinteni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top