Egyéb

Robben a Dortmund ellen már visszatérne

Még vannak kisebb fájdalmai a holland játékosnak.

arjenr

A Bayern sztárjátékosa eltudja képzelni, hogy a Borussia Dortmund elleni, április 28-ai DFB-kupa elődöntőben már pályára lépjen. A Bildnek nyilatkozott reményeiről: „Remélem a Dortmund ellen már játszhatok. Büszke vagyok a csapatra, hogy Leverkusenben győzni tudtak. Bízom benne, hogy a Porto ellen is továbbjutunk. Akkor kissé számomra is szebbé válik a dolog.”

Robben a Mönchengladbach elleni 0-2-es vereség alkalmával szenvedett hasizomszakadást. „A gyógyulási folyamat szuperül, a terv szerint halad. Egy kicsit már mozgásban vagyok, kerékpározom, hamarosan elkezdem a futást is. Megfontoltan fogunk cselekedni, de keményen dolgozom, hogy visszatérjek. Hogy mikor, azt pontosan még nem tudom megmondani.”




A 31 éves játékos beszélt a sérülése körüli fájdalmairól: „Karrierem során volt már pár sérülésem, de ilyet még én sem éltem át. Ez sokmindenben gátol. A mindennapokban észreveszed, hogy a hasizmoddal mi mindent csinálsz, a felkeléstől elkezdve a lefekvésig, a WC-re menésig. Minden fájdalmat okoz, de ez egyre csillapodik, a nevetés is egyre jobb lesz.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top