Egyéb

Sajtó: Müller-Wohlfahrt és stábja távozik

A német média tényként közli a legendás doki kilépését.

Egy éra érhet éget, amennyiben hivatalosan is bejelentik Hans-Wilhelm-Müller-Wohlfahrt csapatorvosának és stábjának azonnal hatállyal való távozását. A legendás doki utalást tett arra, hogy a vádak miatt esetlegesen felmondja szolgálatait – a sajtó egyhangú tényként kezeli a távozását.

„A Porto elleni Bajnokok Ligája mérkőzést követően megmagyarázhatatlan okokból az orvosi részleget tették a vereség miatti legfőbb felelőssé.” – mondta el Wolhfahrt, akinek fia Killian mellett a stáb további tagjai, Peter Ueblacker és Lutz Hänsel is befejezi a Bayernnel való munkafolyamatot.

Egyelőre nem tudni, elsődlegesen kire utalt kijelentésével a világ legjobb sportorvosának titulált személy, de nem lenne meglepő, ha a Pep Guardiolával való kapcsolata fajult volna idáig. A Bayern mestere korábban Thiago kezelése miatt került kisebb összetűzésbe a dokival, de a korábbi hírek szerint a többi sérülések folyamán is forrt közöttük a levegő.




A Bayern folyamatos sérüléshulláma vezethet odáig, hogy az egyesek által felelőssé tett Wohlfahrt 1977 után felmondja a klubért tett szolgálatait. A Porto elleni mérkőzésen hat alapembert nélkülöző csapatban Götze is kisebb térdsérülést szedett össze, így idő előtt kellett elhagynia a játékteret, a hétvégi bajnokin sem léphet pályára. Rajta kívül jelenleg Starke, Alaba, Benatia, Martínez, Schweinsteiger, Ribéry és Robben sem bevethető, de a szezon folyamán szinte mindegyik Bayern játékosnak volt már legalább egy kisebb-nagyobb sérülése.

Markus Hörwick csütörtök este a SID-nek elmondta: „A kinyilatkoztatás számunkra nem ismert, ezért ezt nem tudjuk kommentálni.”

Az alábbi videón Pep reakciója látható Benatia sérülésénél. Az sajnos nem kivehető, kinek szól a taps.

https://vine.co/v/ezhLtxI7hnm

Hozzászólnék

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top