Egyéb

Javi Martínez szerdán a csapattal edzhet

Arjen Robben visszatérése is a terv szerint alakulhat.

javee

Az elmúlt hetek rossz hírei után végre pozitív dolgok is érik a Bayern csapatát. Bár a Porto elleni vereség továbbra is fájó pont, a személyi kérdéseket illetően egyre több visszatérője lehet a csapatnak. Azt követően, hogy Bastian Schweinsteiger bokaprolémáját és betegségét követően ismét a csapattal edz, valamint Philipp Lahm a pár napos vírusos gyomorrontása után újra bevethető, a Bayern leghosszabb ideje sérült, valamint a csapat legmeghatározóbb játékosának visszatérése is közeli kilátásban van.




Javi Martínez augusztusban, a Dortmund elleni szuperkupa döntőben szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást. Hosszas, de biztos kényszerpihenőt követően fokozatosan terelték vissza a Bayern fizikoterapeutái a visszatérés felé vezető úton a baszk védekező középpályást. Azt követően, hogy a Bayern történelmének legdrágább igazolása március közepén elkezdte a laza labdás gyakorlatokat, már erőteljesebb futóteljesítményre is képes. Martínez a twitterre feltöltött képek tanúsága szerint hétvégén az USA-ba utazott – nem jókedvtelésből. A játékos, a térdét megműtő Dr. Steadmen Vailban megtalálható rendelőjét vette célba, ahol az utolsó kontrollvizsgálatokon vett részt, mielőtt szerdán csatlakozik a Bayern csapatedzéseihez – írja a Kicker a hétfői számában.

Javi Martínez: Irány Vail, de először futás a Central Parkban.Az utolsó kontrollvizsgálat Steadmen dokinál, mielőtt visszatér a csapatedzésre? 😉

Posted by Bayern München Magyarország on 2015. április 19.

Szintén kiváló hírek láttak napvilágot Arjen Robben esetében is. A hasizomszakadást szenvedett holland játékos korábban már elmondta, visszatéréseként a Dortmund elleni, április 28-ai DFB-kupa elődöntőt tűzték ki célul. A Kicker információi szerint a jelenlegi esélyek szerint ez könnyedén megvalósulhat.

A Bayern további sérültjei a legjobb esetben még az idei szezonban visszatérhetnek: Franck Ribéry esete rejtély, de 1-2 héten belül remélhetőleg már komolyabban edzhet, míg Mehdi Benatia számára még kb 2-3 hét szükséges a visszatérésig. David Alaba az esetleges BL döntőre épülhetne fel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top