Sérülés

Badstuber megsérült, operálni kell

Újabb csapás érte a német válogatottat.

badstu

Azt követően, hogy Holger Badstuber január elején visszatért visszatért négy hónapos sérülésből, ezúttal combizomszakadást szenvedett a bal lábában. A 2012 decemberétől 2014 májusáig keresztszalag-szakadással is bajlódó válogatott játékos a Porto elleni meccsen járt szerencsétlenül, amelynek következtében operálni kell a sérült testrészt. A beavatkozásra az elkövetkezendő napokban Coloradoban, Vailban kerül sor. Az orvosok 3-4 hónapos kihagyással számolnak, így Badstuber ebben a szezonban már nem lép pályára.
„Természetesen jelenleg nagyon csalódott vagyok. Ennek ellenére pozitívan állok hozzá és teljesen egészségesen fogok visszatérni. Tudom, hogy a Bayernnél mindent megtesznek értem, hogy újra a csapat fontos részeseként térhessek vissza.” nyilatkozta Badstuber az fcb.de-nek.

„Nagyon sajnáljuk Holgert. Annyira sokat dolgozott a visszatérésén, most meg ez történt. De őt egy harcosként ismerjük, a sérülése soha nem fogja őt eltántorítani. Tudja, milyen fontos számunkra. A rehabilitáció során ez fogja sarkallni, majd gyorsan és egészségesen visszahozni őt.” – mondta Karl-Heinz Rummenigge.

Jobbulást Holger Badstuber!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top