Interjúk és nyilatkozatok

Sammer: Mi vagyunk a Bayern München

Matthias Sammer természetesen optimistán tekint a Bayern következő tétmérkőzéseire.

sammerr

A Bayern sportigazgatója különböző német sajtóorgánumoknak tett nyilatkozatot. A leglényegesebb elhangzottak kerültek kigyűjtésre:

  • Pep Guardiola öt címet nyert, bár még két éve sincs itt. Világbajnokságon játszottunk, sok sérült játékosunk van és olyan emberek, akik végigjátszották a szezont. Az ember beszélhet bármiről, de ne ebben az időpontban. Nem hagyjuk magunkat félrebeszélni, ez a szezon eddig nagyszerű. Az edző és a játékosok inkább dicséretet, mintsem valamilyen kritikát érdemelnek.
  • Ribéry távol áll a pályára lépéstől. A bokája állapota magáért beszél. Minden nap itt van az edzőközpontban, délelőtt és délután is. Csinálja a kezelést, a lehető leggyorsabban akar visszatérni. De ő még nem fitt.
  • A Barcelona elleni mérkőzésre való várakozás csakúgy mint korábban, nagyon nagy. Mi lehet szebb az ilyen meccseknél? Ezért játsszák a futballt.”
  • Minden tiszteletem az eredményért, amelyet a Barcelona a tabella sereghajtójával szemben elért. Mi két utánpótlás játékossal játszottunk egy BL induló ellen. Ez egy különbség. A Barcelonával és a sok világklasszis játékosukkal szemben megvan a szükséges tiszteletünk, de a mi sorainkban is van pár világbajnok, ezért nem fogjuk lekicsinyíteni magunkat. Semmiről nem szabad negatívan beszélnünk, az összes erőnket össze kell gyűjtenünk és pozitívan előre kell tekintenünk.
  • Minden erővel a Barcelona ellen készülünk és mindent beladunk majd.
    Mi vagyunk a Bayern München. A célunk az, hogy játsszunk a berlini döntőben. A Barcelona jelenleg nagyon jó formában van, talán ők a könnyebb favoritok is. Ezt elfogadjuk.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top