Átigazolási hírek

Világklasszis játékosról diskurálnak a Bayernnél

A svéd Aftonbladet napilap szállította az exkluzív hírt.

dscf0163

Svédország legnagyobb napilapja, az Aftonbladet újságírója vasárnap egy nagyon hosszú cikket közölt a Bayern Münchenről. A lap riportere, Johan Flinck két nappal a Porto elleni mérkőzést követően a Säbeneren tett látogatást és beszélt a klub különböző funkcionáriusaival, például Sammerrel, Dremmlerrel vagy a Bayern egykori játékosával, jelenlegi megfigyelőjével, a szintén svéd Björn Anderssonnal többek között a klub utánpótlásáról, tehetségkutatásáról, múltjáról, jövőjéről valamint az átigazolási tervekről is – a hosszadalmas, barátságos hangvételű cikk és nyilatkozatok alapján erősen feltételezhető, hogy a leírtaknak van valóságalapjuk.




Björn Andersson elmondta, hogy a müncheniek érdeklődtek Zlatan Ibrahimovic iránt, amikor még a Malmö játékosa volt – a klubnál akkor túl magasnak tartották a hórihorgas játékos árát. Ami a jelent illeti, Dremmler, a Bayern utánpótlásvezetője megemlítette, hogy a Bayern továbbra is folytatni fogja a topjátékosok megvételét, a többieknek viszont az akadémiáról kell érkezniük.

Hogy kik lehetnek azok a topjátékosok? Az Aftonbladet úgy értesült, hogy a klubon belül mindenekelőtt egy játékosról folyik az intenzív diskurálás. A lap sem tudja hogy konkrétan kiről, annyit viszont elmondhatnak, hogy Európa egyik legnagyobb klubjának egyik világklasszis játékosáról van szó.

A Bayern megfigyelői egyébként a hétvégén részt vettek a Sporting és a Porto U17-es mérkőzésén is.

Matthias Sammer és Johan Flinck, az Aftonbladet újságírója

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top