Átigazolási hírek

Di Marzio: Reina visszatér a Napoliba

Egy év kiruccanást követően tér vissza Olaszországba a spanyol.

Reina_imago17351694h-900x444

Azt követően, hogy Pepe Reina 2014 nyarán egy hároméves szerződést kötött a Bayern Münchennel, már egy szezon után visszatérhet előző klubjába, az SSC Napoliba – számolt be a szinte mindig jól értesült olasz átigazolási szakértő, Gianluca di Marzio. A Bayern 32 éves spanyol hálóőre azzal a tudattal írt alá a bajorokhoz, hogy Manuel Neuer mögött csak kiegészítő szerepet kap, a kevés játéklehetőséget megelégelve most viszont úgy döntött, inkább védeni szeretne. Reina vasárnap újra kapcsolatba lépett az olasz klubbal, amely egy három éves szerződéssel kínálja a világbajnok portást.




Pepe Reina mindösszesen három bajnokin lépett pályára a Bayern mezében, a Werder otthonában 4-0-ra, a Frankfurt ellen 3-0-ra nyert csapatával. Az Augsburg elleni hazai meccsen a 13. percben egy büntetőterületen belüli szabálytalanságért kiállították, így eltiltás miatt ebben az évben már biztosan nem játszhat.

Egy biztos: Reina 32 évesen többet érdemel a másodhegedűs szerepnél – ezért nyáron minden bizonnyal valóban elhagyja a Bayern Münchent.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top