Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

[well type=”well-lg”]
július 11., 14:59: Hivatalos: Schweinsteiger elhagyja a Bayernt

A Manchester Unitedba igazolt az ikon.

1619473-34387194-1600-900
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 11., 7:54: Di Marzio szerint a Schalke – az Inter fizetési kötelezettségét átvállalva – 16 milliót utal a Bayernnek Xherdan Shaqiri játékjogáért.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 11., 7:32: A Bild után Gianluca di Marzio is beszámolt a Bayern és a Manchester United közötti egyezségről Bastian Schweinsteiger ügyében… reménykedni lehet, de szinte készpénznek vehetjük a játékos távozását.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 10., 22:26: Bild: Schweinsteiger a Manchester Unitedba igazol

A Bayern 30 éves ikonját 20 millió euró körüli összegért szerzi meg a United.

bastian-schweinsteiger-karl-heinz-rummenigge-fc-bayern-fsv-mainz-05-bundesliga-05232015_13bgndglv5r5u1o1g9e58ulguz
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 10., 10:38: A Bayern II 23 éves játékosa, Rico Strieder követte Erik ten Hagot Hollandiába és ő is az Utrecht csapatába igazolt. Strieder tavaly végig pályán volt a Leverkusen ellen 2-0-ra elveszített mérkőzésen.

[/well]

[well type=”well-lg”]
június 9., 15:50: A Bild tudni véli, hogy a Bayern vezetősége egyértelművé tette, hogy Danténak alternatíva, azaz másik csapat után kell néznie. A brazilnak 2017-ig van szerződése és legszívesebben maradna jelenlegi csapatában.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 9., 13:44: Bastian számára hízelgő az angol érdeklődés

Karl-Heinz Rummenigge a személyi tervekről valamint Schweinsteiger és Guardiola ügyéről is beszélt.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 9., 8:35: Di Marzio: A Bayern München 15 millió eurót ajánlott a Juventus 19 éves francia tehetségéért, Kingsley Comanért. Az olaszok azonnal visszautasították a bajorok ajánlatát. A villámgyors szélsőt már tavaly is leigazoltuk volna, így minden bizonnyal a jövőben sem fogjuk szem elől téveszteni.


[/well]

[well type=”well-lg”]
július 8., 11:30: Lacazette öccse, Romuald szerdától péntekig próbajátékon vesz részt az 1860 Münchenben. Időközben a L’Equipe a Liverpool és a PSG mellett a Bayernt is említésszerűen hozta szóba a gólkirály tesóval, Alexandre Lacazettel.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 8., 10:58: A Sport Bild szerint a Bayern nem akarja bevonni Müllert a Di Maria üzletbe, a klubok témáját most Bastian Schweinsteiger és/vagy Mario Götze szolgáltatja. A lap arról is ír, hogy Giovanni Branchini ügynök próbálja elősegíteni Di Maria megszerzését.

A Bayern ügyleteiben tájékozott Kai Psotta BILD újságíró szerint a Bayern továbbra is akarja az argentint. A játékos leigazolása átigazolási összeg és fizetés terén is nagyon költséges – ezt a folyamatos tárgyalások és egy esetleges játékoscsere is enyhítheti. Götze ügynöke szerint a játékos bár kissé csalódott, soha nem gondolkodott el a távozáson.

A körülményeket figyembe véve továbbra is meglepő lenne, ha Di Maria a következő szezont a Bayernben kezdené.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 8., 10:51: Olasz sajtóhírek szerint Darmian már megállapodott a Manchester Uniteddel, de a Torino és az angol klub elképzelései is nagyon közel állnak egymáshoz. A tárgyalások még tartanak, de nagyon úgy néz ki, hogy az olasz védő a MU-ban folytatja pályafutását.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 7., 23:59: Michael Reschke a klubon belül azt javasolja, hogy új szerződést kínàljanak Claudio Pizarronak – írja a Sport Bild.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 7., 23:55: A Sport Bild szerint a Bayern már megegyezett Paul-Georges Nteppel, de Guardiola vétózta az átigazolást. Ezen kívül Theo Walcott megszerzését sem támogatta az edző.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 7., 14:00: A minap a Juventust is szóba hozták Mehdi Benatiával. Most a marokkói szólalt meg: „Boldog vagyok a Bayernben, ez egy nagy csapat és van még négy év a szerződésemből. A célom, hogy Bajnokok Ligáját nyerjek.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 7., 9:30: A Sport1 információi szerint Claudio Pizarrot az Augsburg stadionjának közelében látták, amely egy esetleges átigazolásra enged következtetni. A Münchentől nem messze elhelyezkedő bajor klub a következő EL-kiírásban is indul. Pizarro nemrég elmondta, nem kívánja családját újabb költözéssel terhelni, így a Münchentől 1 órára lévő Augsburg csapata megoldást jelenthet a számára.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 7., 13:34: Hojbjerg ügynöke végleg megerősítette, hogy a játékos a Bayernnel kezdi meg a 15/16-os szezont. 
[/well]

[well type=””]
június 6., 10:48: Vasárnapig lehet licitálni Darmianra

Három klub tett ajánlatot, valószínűleg a Bayerné is közöttük van.

darmian
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 3., 10:50: Pizarro: Egy-két évet még szívesen játszanék

A perui a jövőjével kapcsolatban is vázolta az elképzeléseit.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 3., 10:15: Pep: „Kirchhoffnak télig maradnia kell, hogy formába lendüljön. Ezután meglátjuk hogy alakul tovább a jövője.” A 24 éves játékosnak saját elmondása szerint még 1-2 hónap rehabilitációra van szüksége, hogy újra teljes edzésmunkát végezhessen.
[/well]

[well type=”well-lg”]
július 2., 22:39: A Bild információi a Bayern akarja Di Mariát… de nem minden áron: A játékos legalább 50 millió euróba kerülne és évi 14 millió körüli fizetést igényelne, így az üzlet biztosan nem fog létrejönni. A MU-nak nem kötelessége engedni az árból, de a kemény tárgyalópartnernek számító Jorge Mendes játékosügynököt sem lehetne megpuhítani a fizetést illetően.
[/well]

Lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top