Átigazolási hírek

Élő: Átigazolási hírek, pletykák

[well type=”well-lg”]
június 11., 10:19: Az olasz sportcafe24.com információi szerint a Bayern 17 millió eurót és további bónuszokat ajánl a Torinonak Matteo Darmian játékjogáért. A lap egy 4 éves szerződésről és évi 1,5 millió eurós fizetésről is ír, amelyet a napokban írhat alá az olasz válogatott jobbhátvéd.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 11., 10:10: Pech! Jan Kirchhoff achillesét megműtötték, így a Bayern játékosa hosszú időre harcképtelenné vált. Az esetleges klubváltás így szinte biztosan meghiúsul a klubbal 2016-ig szerződésben lévő 24 éves védekező játékos számára Jobbulást neki!


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 10., 20:31: A L’Equipe szerint a Bayern jelezte érdeklődését Alexandre Lacazette iránt a játékos jelenlegi csapatának, a Lyonnak. A 24 éves francia válogatott támadó 33 bajnokin 27 találatig és 8 gólpasszig jutott. A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas pár hete elmondta: Lacazette nem eladó, 50 millió euró nem lenne elég érte. Más forrásból származó hírek szerint a játékos jövő csütörtökön ül le beszélni sorsáról a klub döntéshozóival.
[/well]

[well type=””]
június 10., 20:21: A Bayern II már megkezdte az új szezonra való felkészülést. Távozók és érkezők egyaránt vannak.

Érkezők Leo Weinkauf (Werder Bremen U19), Karl-Heinz Lappe (FC Ingolstadt 04), Korbinian Burger (TSV 1860 München II), Yannick Günzel, Philipp Walter, Felix Pohl, Daniel Hägler, Lucas Scholl, Milos Pantovic (FCB U19), Niklas Dorsch és Fabian Benko (FCB U17)
Távozók Tobias Schweinsteiger, Stefan Buck (befejezték pályafutásukat), Lennart Ingmann (FC Wegberg-Beeck), Lukas Görtler, Nikola Jelisic, Daniel Müller, Edwin Schwarz, Kodjovi Koussou, Alexander Sieghart und Bastian Fischer (még ismeretlen célállomás)

Érdekesség, hogy Niklas Dorsch és Fabian Benko az U17-es csapatból rögtön a Bayern II-be kerültek fel. A bayernszekor.hu korábbi cikkjében olvashattátok, a Bayern vezetősége az ő csapatba építésüket támogathatják a leginkább. 
[/well]

[well type=””]
június 10., 20:04: Marco Hingerl, a Bayern 19 éves, korosztályos válogatott csapatkapitánya ingyen igazolt a Freiburg csapatához.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 10., 10:23: A L’Equipe szerint Griezmann megszerzése jelenti a Bayern legfőbb prioritását. A szélső kivásárlási ára mint ismert, 65 millió euró, amelyhez az Atletico a korábbi hírek szerint makacsul ragaszkodik. A lapban leírtak alapján a klub döntéshozói a Dortmund elleni kupaelődöntő után egy fontos találkozóra ültek össze.
[/well]

[well type=””]
június 9., 23:41: A Sport Bild szerdai számából: Csak akkor gondolkoznak el Schweinsteiger távozásán, ha a játékos személyesen keresi fel a klubot. | Dr. Braun marad a Bayern csapatorvosa. | Nem fogunk kiadni egy játékosért 100 millió eurót. | Az év második felében beszélnek Peppel a szerződéshosszabbításról. | Reina kérte az elengedését, távozni fog. Valószínűleg a Napoliba. | Hojbjerg visszatér, nem lesz kölcsönadva.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 9., 23:38: A Sport Bild ezúttal a Southampton 23 éves szélsőtámadóját, Sadio Manét hozta összeköttetésbe a Bayernnel. A 30 meccsen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyző szenegáli játékos korábban a Red Bull Salzburgban rúgta a bőrt.
[/well]

[well type=””]
június 9., 18:32: Nikolai Laursen, a Bayernnel tavaly nyáron szóba hozott 17 éves dán tehetség a holland De Telegraaf információi szerint három éves szerződést ír alá a PSV együtteséhez. A játékos átigazolási díja állítólagosan 1,3 millió euró lesz.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 9., 18:24: Korábban a Bayernnel is szóba hozott Sami Khedira 2019-ig aláírt a BL-ezüstérmes Juventus csapatához.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 9., 10:50: Bár a kicker szerint elálltunk Matteo Darmian megszerzésétől, olasz lapok azt írják, a Bayern 16 millió eurót és egyéb bónuszokat ajànl a Torino 25 éves jobbhátvédjáért. A hírek alapján Darmian ezzel egy lépésre került a német rekordbajnkohoz.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 9., 8:50: De Bruyne ügynöke: „Kevin boldog és amellett döntött, hogy a következő lépést Wolfsburgban teszi meg. Csak a VFL-re gondol.” A belga játékos képviselője elmondta: „Megpróbálunk megegyezni és szerződést hosszabbítani.” A Bild szerint 2020-ig szólna az új kontraktus, amely egy 50-70 milliós kivásárlási záradékot is tartalmazna. Koràbbi pletykák alapján a Bayern mindenképp élni szeretne ezzel a lehetőséggel.
[/well]

[well type=””]
június 8., 23:22: A Berliner Zeitung biztos forrásból tudta meg, hogy Dárdai Pál szeretné leigazolni Mitchell Weisert a Hertha csapatába. A Bayern fiatal tehetségének június végéig van szerződése a klubbal – jövője egyelőre erősen kérdéses.


[/well]

[well type=””]
június 8., 22:55: Alaba: A Bayernnel még sok a tervem.

A Bayern 23 éves játékosa az osztrák Kuriernek elmondta, nem téma számára a klubváltás, 2018-ig áll szerződésben a müncheniekkel. A teljes interjút itt olvashatjátok el.

allaba
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 8., 15:01: A Rheinpfalz nevezetű lap szerint Lukas Görtler, a Bayern II 20 éves támadója közel a távozáshoz. A 27 meccsen 11 gólt szerző és 6-ot előkészítő játékos a Kaiserslautern csapatával már szóbeli megállapodásra jutott.
[/well]

[well type=””]
június 8., 14:16: Douglas Costa válasza a Sport1 azon kérdésére, hogy a Bayern felvette-e vele a kapcsolatot: „Évek óta dolgozom azon, hogy Közép-Európa egyik nagy klubjában játsszak. Ha ez a lehetőség fennállna, nagyon boldog lennék.”
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 7., 23:29: A kicker szerint Griezmann és Felipe Anderson sem felel meg a Bayern igényeinek, Di Maria pedig drága (60 millió + 8 fizetés). A klub továbbá elállt Darmian megszerzésétől. Bonucci neve merült fel, de ez hamar el is vetült.
[/well]

[well type=””]
június 7., 9:48: Az Eurosport információ szerint ismét érdeklődünk a Hoffenheim 23 éves brazil támadójátékosa, Roberto Firmino iránt. A válogatott játékost 2017-ig köti szerződés jelenlegi egyesületéhez, valószínűleg 30 millió euróért már távozhat. Kapcsolódó cikk októberből: Firmino szívesen lenne a Bayern játékosa.
[/well]

[well type=”well-lg”]
június 6., 14:27: Valami készülőben? Karl-Heinz Rummenigge társaságában Pere Guardiola és a Bayern egyes átigazolásait elősegítő, a klubbal nagyon jó kapcsolatot ápoló Giovanni Branchini ügynök beszélget. Az olasz származású Branchini volt Pep Guardiola megszerzésének a kulcsfigurája is. Gianluca di Marzio szerint Branchini ezúttal az Inter küldöttjeként társalog Mehdi Benatia esetleges megszerzéséről. A korábbi kinyilatkoztatások alapján a belsővédő távozására semmi esély. Talán egy másik játékos ügyében beszélgetnek a felek, vagy Pep Guardiola esetleges szerződéshosszabbítása szolgáltathatja a témát.


[/well]

[well type=”well-lg”]
június 6., 11:45: A Sport1 szerint a Basel 18 éves csatára, Breel Embolo is szerepel Guardiola kívánságlistáján. A fiatal svájcit már korábban is összeboronálták a csapattal, aki végül 2019-ig hosszabbított jelenlegi klubjával.
[/well]

További pletykákért lapozz!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top