Sérülés

Ribéry újabb hetekre vált edzésképtelenné

Sajtóhírek szerint egy hónapig kell gipszet viselni a franciának.

fra

Az fcb.de sajtóközleményt adott ki, melyben leírja, hogy Franck Ribéry esetében a hagyományos kezelés sajnos nem a várt eredményt hozta. Dr Walther kivizsgálása után a francia játékos jobb bokáját teljes nyugalomba kell helyezni. Matthias Sammer elmondta: „Teljes mértékben támogatjuk Franckot a gyógyulási folyamatában és reméljük, hamarosan újra visszatérhet a pályára.”




Hogy pontosan mikor, az már hónapok óta rejtély. A Sky Sport News HD információi szerint Ribérynek legalább négy hétig gipszet kell viselnie, így valószínűleg a július 1-jei tréningstartra sem épül fel.

A francia klasszis legutóbb március 11-én, a Shakthar elleni 7-0-ás győzelem alkalmával lépett pályára. Csalódottságát a legutóbbi interjújában is kifejezte: „Ez a sérülés idegesít, egy katasztrófa. Másképp nem lehet kifejezni.” Akkor még bizakodóan tekintett a jövőbe: „Egyértelműen jobb a lábam, de még nem tökéletes, még van húzódásom. Remélem hamarosan futhatok, július 1-jéig száz százalékosnak kell lennem. Nem tudom, hogy sikerül-e, de mindent megpróbálok.”

Remélhetőleg Ribéry elszántságát nem csorbította komolyan a szomorú hír. Jobbulást Franck!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top