Interjúk és nyilatkozatok

Douglas Costa: Minden tökéletes

A Bayern legfrissebb igazolásával a klub hivatalos oldala, az fcbayern.de készített interjút.

1

Douglas Costa, Isten hozott Münchenben! Milyenek az első benyomásaid az FC Bayernről és mindenekelőtt a brazil időjárásról, amelyet külön neked rendeltünk?
Nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és viselhetem ezt a mezt. Nagyon jól vagyok és az itteni hőmérséklet megkönnyíti a beszokásom. Minden tökéletes!

Egy öt éves szerződést írtál ma alá. Eltudsz mondani nekünk valamit az FC Bayernnel való tárgyalásokról, mióta álltok kapcsolatban és milyenek voltak az elmúlt napok, hetek?
Örülök, hogy az elkövetkezendő öt évben viselhetem ezt a mezt. A tárgyalások akkor kezdődtek, amikor az FC Bayern érdeklődést mutatott irántam. Azonnal belelkesedtem, hogy a Bayern mezét hordhatom. Most pedig remélem, teljesíteni tudom az elvárásokat.

Sok focibarát ismer téged a Donetsk elleni Bajnokok Ligája mérkőzésekről. Mit csinálsz a pályán kívül, a szabadidődben?
Szívesen vagyok a családom körében, egyébként teljesen a futball áll az életem középpontjában. A hivatalos edzésgyakorlatokon kívül nagyon sokat edzek egyénileg is.

Van konkrét célod, amelyet az FC Bayernnel tűztél ki magad elé?
Ha valaki ezt a mezt viseli, természetesen címeket akar nyerni. Német bajnokság, Kupa vagy Bajnokok Ligája, legszívesebben mindegyik sorozatban egészen elől akarok végezni.

Mikor szállsz be az edzésekbe? Nemrég a Copa Americán játszottál és most biztosan nyaralni mész.
Július 11-én csatlakozom a csapathoz, de már most fel vagyok tüzelve és nagyon örülök neki, hogy végre másokkal is edzhetek.

Köszönet a beszélgetésért és újfent Isten hozott Münchenben. Szép nyaralást és sikeres időszakot az FC Bayernnél.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top