Gazdaság

A Gigaset a Bayern új partnere

Csütörtök reggel konferálták fel az új Platina partnert.

Gigaset und FC Bayern Kooperationslogo

A Gigaset személyében egy, a technológiában és a fogyasztói elektronikában vezető vállalat lett az FC Bayern München új Platina partnere. A cég, amely a vezetékes és vezeték nélküli telefonok, a tabletek, a különféle hordozható okosórák, szemüvegek és hamarosan az okostelefonok világában is utazik, három éves szerződést kötött csütörtök reggel a klubbal.

„A Gigaset egy bajor gyökerekkel rendelkező vállalat. Amely a Gigasetet és az FC Bayern Münchent összeköti, az a teljesítmény és a minőség abszolút szenvedélye. Az új partnerünkkel közösen akarjuk ezeket az igényeket megvalósítani.” – mondta a klub vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge.




A szerződés megkötését követően a játékosok az edzőközpontban, az öltözőben és a stadionban kizárólag Gigaset készülékkel telefonálhatnak és internetezhetnek. Bár a cég eddig nem nagyon gyártott és forgalmazott okostelefont, szeptember 4 és 9 között bemutatásra kerülnek az első készülékek a berlini IFA rendezvényen (szórakoztatóelektronikai kiállítás). A projekt egyik legfontosabb célpontja a kínai piac meghódítása lesz, ahol rengeteg Bayern szurkoló tartózkodik. Jörg Wacker elmondta, lehetséges hogy Bayern logóval ellátott készüléket is gyártanak majd.

Rummenigge nem hiszi, hogy kényszerítő intézkedéseket kell majd tenni a játékosok között, amiért a Samsung vagy iPhone készülékeiket hanyagolniuk kell: „Azt hiszem, hogy a Gigaset egy olyan kiváló minőségű terméket hoz a piacra, hogy ez nem lesz kérdés.”

Ami a partnereket illeti, szerdán 2021-ig hosszabbított a klub a sörpartnerével, a Paulanerrel.

Hozzászólnék

0 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top