Interjúk és nyilatkozatok

Boa: Pályafutásom végéig Bayern? El tudom képzelni

A Bayern világklasszis belsővédője a Sport1-nek nyilatkozott.

jb

A HSV-ről: Csak pozitív emlékeim vannak a városról, a szurkolókról és a klubról is. Jól fejlődtem ott és ahogy az elmúlt években szerepelnek, az fájdalmas számomra. Először stabilizálódniuk kell, de ez egyszerűen egy olyan város és klub, amelynek a nemzetközi futballba kell tartoznia.

A célokról: Világos, hogy minden meccset meg kell nyernünk és minden meccset meg is akarunk nyerni. De Angliában, Franciaországban és Olaszországban is vannak nagyon jó csapatok. Megvan bennünk a potenciál, hogy a Bajnokok Ligáját és a többi sorozatos is megnyerjük. De ez a többiekben is megvan, és mint mindig, ezúttal is nagyon szoros lesz a küzdelem.

A Wolfsburgon kívüli főkonkurenciáról: Azt hiszem, hogy a Dortmund újra erős lesz. A Gladbachnak és a Leverkusennek is nagyon jó csapatuk van.

A saját fejlődéséről: Nehezen tudom megítélni, ezt másnak kell. De tény, hogy nagyon jól érzem itt magam és azt hiszem, jól fejlődtem az FC Bayernnél.

Egy lehetséges pályafutása végéig szóló szerződésről: Az ember soha nem tudhatja, mi történik a futballban, de abszolút el tudom képzelni. Nagyon jól érzem magam, tudok azonosulni a klubbal és örülök neki, hogy itt játszhatok és ilyen sokat átélhetek a Bayernnel.

A Jay-Z-vel és a Roc Nation ügynökséggel való együttműködésről: Ő egy sikeres és egy nagyszerű ember. Különleges volt számomra, hogy megismerhettem. Nem minden nap vagy minden héten kommunikálunk egymással, de ha van valami, az ember mindig hozzáfordulhat, ezt ő is elmondta.

A kedvenc zenéjéről: Szinte mindegyik tetszik tőle, de a kedvencem a „99 Problems„.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top