Hivatalos

Hivatalos: Thiago 2019-ig szerződést hosszabbított

Fontos személyi kérdésről született döntés.

thiago-verlaengert-bis-2019-image_900x510

A Bayern München további két évvel megtoldotta Thiago Alcantara 2017-ben lejáró kontraktusát, azaz immáron 2019-ig áll a klub kötelékében a brazil felmenőkkel is rendelkező 24 éves spanyol játékos. „Boldogok vagyunk, hogy Thiago amellett döntött, hogy hosszútávon az FC Bayernnél marad. Ő fiatal és a jövőre nézve egy fontos játékosa a klubnak.” – mondta Karl-Heinz Rummenigge a hivatalos oldalnak.
Thiago 2013-ban került Barcelonából a német rekordbajnokhoz, eddigi időszaka alatt 41 tétmérkőzésen vett részt a Bayernben. Komoly térdsérülése miatt közel egy évet kihagyni kényszerült, 2015 áprilisában viszont egy Dortmund elleni mérkőzésen visszatért és azóta egy-egy kisebb egészségügyi problémát leszámítva bevethetőnek mondható. A teljes nyári felkészülési időszakot abszolválta, de a HSV elleni évnyitón is szerephez jutott és a jövőben is fontos szerepet tölthet be a csapat középpályáján.

A bejelentést megelőző napon a világon az elsők között, exkluziv hírben értesülhettetek a játékos szerződéshosszabbításáról.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top