Átigazolási hírek

Bild: A Bayern megegyezett Comannal

Di Marzio szerint kölcsönbe jön a játékos. Orvosi vizsgálatok a hétvégén.

A klub ügyeiben szinte mindig jól informált Bild információi szerint a Bayern München közel áll Kingsley Coman megszerzéséhez, akivel már az egyezség is létrejött. Az U21-es francia válogatott játékos orvosi vizsgálata erre a hétvégére van betervezve. Az olaszok, akik Arturo Vidalt elengedték Münchenbe, sokáig ellenálltak Coman értékesítésében, most viszont készek megválni a játékostól. Átigazolási díjként 20 millió eurót emlegetnek. A balszélső megszerzésének oka, hogy Pep Guardiola két gyors szélsővel szeretné a szezont végigjátszani, ezért szükség volt egy újabb alternatívára. Az esetleges megszerzésével Costával a bal és a jobb, Comannal a bal, Robbennel pedig a jobboldal lenne lefedve.

A szintén nagyon hiteles Gianluca di Marzio szerint Bayern egy 25 milliós vásárlási opcióval veszi kölcsön a Juventus játékosát, Kingsley Comant, azonnali összegként pedig 3 milliót fizet a franciáért. Azaz: Ha beválik megvesszük, ha nem, akkor megy vissza Olaszországba. Kizárólag a Bayern dönt majd a játékos jövőjéről.





Comant egy jelenlegi Bayern sztár nem biztos hogy üdvözölni fog, ugyanis Dante távozás előtt áll. A Wolfsburg mellett a Mönchengladbach is beszállhat a játékosért folytatott harcba: „Még van két, három napunk. Sok minden megtörténhet.” – nyilatkozta a védőproblémákkal küszküdő Lucian Favre, a Borussia edzője.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top