Átigazolási hírek

Sport Bild: Kapcsolatfelvétel Ancelottival

Egyre több pletyka jelenik meg az edzőkérdéssel kapcsolatban.

Carlo-Ancelotti

A német Sport Bild információi szerint a bajorok Giovanni Branchini ügynökön keresztül létesítettek kapcsolatot Carlo Ancelotti szakvezetővel, hogy még időben reagálni tudjanak a jelenlegi edző esetleges távozására. A vezetőséggel nagyon jó kapcsolatot ápoló, és több üzlet lebonyolításához hozzájáruló ügynök többek között a Pep Guardiola megszerzésében folytatott tárgyalások során is jelentős szerepet vállalt.

Ancelotti tűnik a legnagyobb favoritnak a Bayernnél, amennyiben Pep úgy dönt, nem hosszabbítja meg 2016 nyaráig szóló szerződését a klubbal. A kapcsolatfelvétel ellenére továbbra is egyértelműen a katalán mester megtartása jelenti a fő prioritást a vezetőség számára. Még 2015-ben, azaz bő 2 hónapon belül, de valószínűleg minél hamarabb tisztázódni fog az edzőkérdés, ugyanis erre az időszakra tervezte a klub és a jelenlegi mester a jövővel kapcsolatos tárgyalásokat.
Egy olasz lap, a Tuttomercatoweb (aki a nemzetközi sajtóban először hozta összeköttetésbe és közel egymáshoz Juan Bernatot a Bayernnel), pár napja már arról is írt, hogy a Real Madriddal 2014-ben BL-t nyerő 56 éves vezetőedző szóban már két éves megállapodást is kötött a müncheni csapattal.

Konteó: Ancelotti napokkal ezelőtt lett a goal.com egyik rovatvezetője. A nemzetközi labdarúgás egyik vezető társulata nemrégiben a Bayern Münchennel is megállapodást kötött.

Giovanni Branchini

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top