Egyéb

Karácsony előtt tárgyalnak Pep jövőjéről

Rummenigge a Stuttgart elleni meccs után foglalt állást.

kalle

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elöljárója a Stuttgart elleni 4-0-ás győzelem után konkrétummal állt elő Guardiola szerződéshosszabbítási tárgyalásának ügyében. Bár a sajtó azt feltételezte, hogy jövő héten kerül sor a felek közötti megbeszélésre és a klub a november végi éves közgyűlésen jelentheti be a katalán döntését, végül későbbre tolódik a határozat.

„Elmondtam az edzőnek: Csak az őszi szezon után szeretnék beszélni, mert most teljes mértékben az év hátralévő mérkőzéseikre koncentrálunk. Ha az utolsó meccset lejátszottuk (december 19-én Hannoverben), sor kerül a megbeszélésre. Akkor így vagy úgy, de lesz egy karácsonyi ajándék”. A Bayern tehát tartja magát ígéreteihez, és még 2015-ben szeretné tisztázni a kérdést. „Döntés fog születni, amelyet közhírré is nyilvánítunk. Ezután pedig folytatódik a szezon.”

Rummenigge optimista: „Egyáltalán nincs szükségünk több érvre a Bayern mellett. Amit a csapat hétről hétre teljesít – több érvre nincs szüksége az embernek. Én nyugodt vagyok. Az edző is az.”





Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top