Bundesliga

Pep: Robben holnapra kidőlt

Az őszi szezon utolsó előtti fordulójában az Ingolstadt csapatát fogadjuk.

pepg

Az Ingolstadt elleni mérkőzésről: Ilyen kevéssel egy BL meccs után mindig nehéz. Az holnapi ellenfelünk védekezőleg nagyon erős. Kétségtelenül kevés gólt is szereznek, de nagyon jó mentalitásuk van. De ez a mi intenzitásunkon is múlik.

Ribéry és Benatia sérüléséről: Ez nagyon szomorú a játékosok számára. Hosszú távon nem tudunk boldogulni nélkülük, szükségünk van rájuk. Ez most pillanatnyi, de több egészséges játékosra van szükségünk, hogy konkurenciaképesek legyünk.

Robbenről: Holnapra kidőlt, de a többiek játéklehetősége nem kizárt.

A csapat hátrányban való viselkedéséről: Néha az ellenfél szerez elsőként gólt. A magatartásunkban fejlődnünk kell. A csapat ezután mindig túl sokat akar. Nem szabad elveszítenünk a stabilitásunkat. Azt akarom, hogy a csapatom sokat birtokolja a labdát. Akkor jobban kontrolláljuk a játékot és nem engedünk helyzeteket. De el kell fogadnunk, hogy 90 percig nem tudunk dominálni. Az ellenfeleknek is megvannak a képességeik.

Ralph Hassenhüttl edzőről: Holnap először találkozom vele. De sok jót hallottam róla.

Ribéry esetlegesen korai pályára lépéséről: Erről nagyon sok ember dönt itt nálunk a klubnál. Rejtélyes: Lewandowski, Rafinha vagy Lahm minden harmadik nap játszik mérkőzést és soha nem sérültek mint más játékosok. Ilyen a futball.

Granit Xhakáról: Ezerszer elmondta, de most újra megteszem: Nem én vagyok a megfelelő személy, aki az átigazolásokról beszél. Az új szezonra való tervezést a klub végzi. A december egy kicsit korai ehhez.

A védelemről: Van Martínezünk, Badstuberünk, Boatengünk. Egy ideig csak Boateng állt rendelkezésünkre. Most egy kicsivel több alternatívánk van. De remélem, hogy a tavaszi szezonra még több játékos tér vissza.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top