Interjúk és nyilatkozatok

Thiago: Mint egy házban a családommal

A Bayern bűvészét a Daily Mail idézte.

A szurkolóktól érkező ovációkról: Nekünk játékosoknak jó, ha ugyanúgy érzünk, mint ahogyan a szurkolók. Amilyen érzésekkel eltöltenek, az hihetetlen. Úgy érzem magam, mint egy házban a családommal. Ez mutatja a felelősségedet.

A példaképeiről: Xavi volt a példaképem. Egyszerű dolgokkal nagyszerű dolgokat ért el. Ő volt az egyik, aki biztosította a Barcelona legnagyobb pillanatait. Soha nem találsz hozzá hasonlót. Pep a fejlődésem szempontjából fontos volt és Ronaldinho volt a kedvenc játékosom. De édesapám nélkül ma semmi nem lennék.

Az édesapjáról: Emlékszem a játékra, amikor gyerek voltam. Az apák az oldalvonal mellett kiabálnak, de az én apám csak ült és nézett, majd szólt valami rövidet. Egy kisebb tanácsot, semmi többet. Amikor lehetőségem volt nézni őt edzés közben, soha nem szalasztottam el. Ő volt a példaképem. Tudtam, hogyan kell játékosként a pályán, és otthon is viselkedni.
A passzokról: Felelősséget akarok. Barcelonában képeztek és minden középpályásnak érintenie kell a labdát. A saját képességeid fejlesztheted, de van egy dolog, amit meg kell tenned, passzolnod kell a labdát.

A fejlődési lehetőségről: Jobb akarsz lenni egyes dolgokban, amelyekben nem vagy annyira jó. Ezért más játékosokat nézel. De akkor meglátod Messit. Azok a dolgok, amelyeket tesz, nem lehetetlenek, de játszani ellene lehetetlen.

A válogatottságról: 16 éves korom óta játszom Spanyolországért. Egyre többet és többet játszottam spanyolként és soha nem kaptam behívót Brazíliából. Végül könnyű volt a választás.

De Gea csábításáról: Soha nem kaptam konkrét ajánlatot, de David De Gea akarta, hogy csatlakozzak a Manchester Unitedhez. Üzenetet írt az olaszok ellen megnyert U21-es EB döntő után a meccslabdára. Ő az egyik legjobb kapus a világon. Mindig a legjobbakkal akarsz játszani. De ez Münchenben is mindig így lesz.

A Premier Leagről: A Premier League egy csodálatos bajnokság, valószínűleg a világ legjobbja. De nagyon boldog vagyok a Bayernnél, kiteljesültem itt.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top