Átigazolási hírek

Négy játékos hosszabbított a klubbal

Alonso, Martínez, Boateng és Müller írt alá új szerződést.

vertrag

Hetek óta körvonalazódott Jerome Boateng és Thomas Müller szerződéshosszabbítása, korábban Alonso sem zárta ki a maradást, Javi Martínez pedig kifejezetten szerette volna megtoldani a szerződését. Végül mind a négy világbajnok játékos új kontraktust kapott a klubtól. Xabi Alonso egy évvel, azaz 2017-ig, a többiek 2021 nyaráig hosszabbítottak a klubbal.

„Boldogok vagyunk, hogy ezek a fontos játékosok hosszú távon elkötelezték magukat a klubhoz. Thomas, Jerome és Javi tudják, hogyan tud az ember címeket nyerni, többek között Bajnokok Ligáját. Általuk a csapatunk hosszú távon minőséggel és stabilitással gyarapszik.” – mondta a klubfőnök Rummenigge az fcbayern.de-nek, majd folytatta: „A szerződéshosszabbítással világosan akartuk kifejezni, hogy a többi klubbal szemben az ajtónk totálisan zárva van. Nem fogunk olyan játékostól megválni, akiket semmi esetre sem akarunk eladni. Mindent megteszek azért, hogy a szurkolóknak egy vagy több címet bemutassunk a Marienplatzon.”

Dreesen: „Elégedett vagyok, hogy Xabi legalább másfél évig nálunk marad. Világbajnokként és Bajnokok Ligája győztesként a tapasztalatával egy fontos alkotóeleme lett az FC Bayernnek. Az elmúlt hetekben nagyszerű és harmonikus megbeszéléseket vezettünk vele.”

Thomas Müller: „Az az érzésem és a meggyőződésem, hogy az FC Bayern a következő években is nagyon sikeres futballt fog játszani. Büszke és boldog vagyok, hogy meghosszabbítottam a szerződésem. Nagyon egyesültem a szurkolókkal. A klub többet jelent számomra egy munkaadónál, már több mint 15 éve foglalkoztatnak.”

Jerome Boateng: „Elégedett és boldog vagyok, hogy hosszabbítottam, örülök az elkövetkezendő éveknek és továbbra is nagyszerű sikereket akarok elérni az FC Bayernnel. Ez egy nagyszerű szerződés számomra, boldog vagyok. Nem esett nehezemre a szerződéshosszabbítás. Nagyon jól érzem magam itt. Az FC Bayern a világ legnagyobb klubjai közé tartozik.”

Javi Martínez: „Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy 2021-ig meghosszabbítottam a szerződésem. Nagyszerű csapatunk van. München egy tökéletes város egy profi számára, itt az emberekben megvan a tisztelet, egyszerűen minden passzol.”

Xabi Alonso: „Boldog és szerencsés vagyok, hogy egy további évvel meghosszabbítottam a szerződésem. A családom nagyon jól érzi magát Münchenben és ez a legfontosabb. Sok jó indok van az FC Bayernnél való maradásra.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top