Interjúk és nyilatkozatok

Vidal: A BL megnyerése lenne számomra a legnagyszerűbb

Arturo a Sport1-nek nyilatkozott.

A Karlsruhe elleni vereségről és a jelenlegi formáról: Az eredmény inkább másodrangú volt. Soha nem jó kikapni, de ez a meccs a Hamburg elleni meccs tekintetében segítség lesz számunkra. Nem vagyunk nyugtalanok. Normális, hogy a téli szünet után még nem vagyunk teljesen 100%-osak. 1-től 10-ig tartó skálán jelenleg egy 8-ast adnék a csapatnak.

A HSV elleni startról: Az odavágón 5-0-ra nyertünk, ez viszont egy másik meccs lesz. Kemény lesz. A Hamburg azzal a szándékkal fog pályára lépni, hogy egy jó meccset játsszon és győzzön. Pontokra van szükségük és a Bundesligában legutóbb nagyon jól csinálták a dolgukat. Ezért egy bonyolult feladat vár ránk.

Aubameyang kijelentéséről, miszerint a Bayern nem lesz bajnok: Jelenleg az első helyen vagyunk és a szezon végéig ott is akarunk maradni. Nagy kedvünk van a bajnoksághoz, ez az egyik nagy célunk. Nagyon bízom magunkban, hogy megcsináljuk, de biztosan nehéz lesz. Nyolc pont előny még nem biztosítja be számodra a bajnokságot, de egy olyan tudatos nyugalmat nyújt, hogy jól kezdjük a tavaszi szezont.

A Bundesligában kapott rendszeres játéklehetőségéről: Nagyon boldog voltam, hogy minden meccsen pályára léphettem. Az edző sok bizalmat ad nekem és arra ösztönöz, hogy a maximumot nyújtsam. Remélem, hogy a szezon végéig így folytathatom és az összes meccsen pályára léphetek.





A Bajnokok Ligája címről: Ez a Bayern legnagyobb álma és számomra is ez lenne a legnagyszerűbb. Tavaly a Juvéval közel álltam, a döntőig jutottunk. Ott akarom segíteni a csapatomat a Bajnokok Ligája megnyerésében, ahol csak tudom. Azt hiszem, hogy ebben az évben sikerülhet.

Pep Guardiola távozásáról és Carlo Ancelotti érkezéséről: Kissé furcsa, hogy az év ezen időszakában már tudjuk, hogy nyáron edzőváltásra kerül sor. Mindkét edző elsőosztályú és a világ legjobbjai közé tartoznak. De addig a jelenre kell tekintenünk és a Peppel való közös munkát remélhetőleg a lehető legjobban, konkrétan mind a három cím megnyerésével fejezhetjük be. Ezután egy új ciklus kezdődik Ancelottival, akivel szintén az összes címért játszhatunk majd.

Ancelotti érdeklődéséről még a Real edzőjeként: Gyakran hallottam róla, de az érdeklődés soha nem vált igazán konkréttá.

A pályafutása végéről: Négy évre vagyok itt és ha végül még egy évet kínálnának, boldog lennék. A pályafutásom végét nem 32, talán 35-37 éves koromra tervezem. Addig szeretnék futballozni, amíg a testem engedi.

Az aktív pályafutása utáni időszakról: A karrierem után két lehetőség van: Vagy továbbra is a futballon belül dolgozom, vagy pedig lovakkal. Nagyon tetszenek a lovak, megnyugtatnak engem.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top