Bundesliga

Pep: Csak a legjobbat akarom a játékosaimnak

Az újságírókat leginkább a Pep intézkedéseivel kapcsolatos dolgok érdekelték.

A csapatban uralkodó állítólagos rossz hangulatról és elégedetlenségről: Az elmúlt két évben a játékosok mindig 2-3 kiló felesleggel jöttek vissza a szünetről. De most jól edzettünk a katari edzőtáborban. Teljesen normális a játékosok súlyát kontrollálni. Az edzők az egész világon ezt teszik.

Az emailről: Ez egyáltalán nem probléma, minden héten sok emailt kapunk a csapatmenedzserünktől, Kathleen Krügertől. Ezt mindig, minden évben kontrolláljuk. Matthias Sammer a vezetőség beleegyezésével küldette el újra ezt az emailt. Arról van szó, hogy a játékosok például nem utazhatnak Berlinbe, ha csak egy szabadnapjuk van. Hol itt a probléma?

A tégláról: Ezt már az első, a második évemben és júliusban is észleltem. Ha egy megbeszélésem van, akkor az a következő nap már az újságokban szerepel. Ez így van. Tudok bánni vele, tudok élni a helyzettel. Megpróbáltam harcolni ellene, de nem sikerült. Nem vagyok az újságírók barátja, nincs telefonszámom. Csak a legjobbat akarom a játékosaimnak. Továbbra is nyomást fogok gyakorolni a csapatomra, győznünk kell. Itt mindig nagy a nyomás, az első naptól az utolsóig.

A hangulatról: Nehéz mind a három címet megnyerni. De a srácok eddig szuperül teljesítettek. Lehetetlen olyan eredményeket elérni, amelyeket elértünk, ha a csapat és az edző közötti kapcsolat rossz.





Az orvosi részlegről: Az orvosi részleggel való kapcsolat soha nem volt jobb, mint jelenleg. Ha a játékosaim Dr. Müller-Wohlfahrthoz akarnak menni, nem probléma. Jerome Boateng a sérülése előtt többször volt nála, de minden rendben.

Boatengről: Kár érte, de pótolni fogjuk őt. Sok alternatívánk van, Benatia, Martínez, Rafinha, Alaba.

Az edző megítéléséről: Az edzőknek nincs presztízsük az emberek körében. Mindegy, hogy épp Spanyolországban, Olaszországban, Angliában vagy itt. Spanyolországgal összehasonlítva itt ez még nagyon korrekten történik.

Ismét a hangulatról: A hangulat jó, nagyon jó. Világos, hogy egy játékos elégedetlen ha nem játszik. De a meccs utáni nap ismét jól edz, mert megint játszani akar.

A túlsúllyal küzdő konkrét játékosokról: Ez privát.

A Hoffenheim elleni taktikáról: A taktika a rendelkezésre álló játékosokon múlik. A játékot a játékosok kvalitásaihoz kell illeszteni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top