Bundesliga

Pep: Szükségünk van az angol hetekre

A vasárnap megrendezendő Augsburg-Bayern meccs előtt tartott sajtótájékoztatót Guardiola.

asd

Az Augsburgról: A kvalitásuk, a csapat, az edző, a stadion, a szurkolók, a gyep. Minden az FC Augsburgért beszél. Meglehetősen nehéz dolgunk lesz, sokat futnak és agresszívak.

Götzéről és Tasciról: Még nem tudom, hogy vasárnapra készen állnak-e. A mai nap szabad, holnap edzés, utána születik meg a döntés. Ha a sajtótájékoztató holnap lenne, többet tudnék mondani.

Alonso pótlásáról: Hogy ki pótolja, azt nem tudom még megmondani. Joshua például képes rá.

Markus Weinzerlről, az FCA edzőjéről: Markus legfőképp az elmúlt szezonban gondoskodott a feltűnéséért, az Augsburg akkor kvalifikálta magát először az Európa ligába. Aki gyakran győz, az egy jó edző.

Ancelotti müncheni látogatásáról: Bochumban voltam, ezután pedig a családommal. Az, hogy ő Münchenben járt, az teljesen normális, nincsen ezzel problémám.




Daniel Baier kieséséről: Ha birtokolják a labdát, akkor ő egy fontos játékos, de megoldást fognak találni a kiesésére. Biztos vagyok benne, hogy 11 játékossal fognak pályára lépni.

Meglehet-e verni a csapatát csak szenvedéllyel és keménységgel: Egy teljes szezon során néha nagyon agresszív , néha pedig mélyen védekező csapatokkal találkozunk. Alkalmazkodnunk kell. Amióta itt vagyok, az összes kupameccs olyan volt, mint Bochumban.

Kimmichről: Szerencsések vagyunk vele. Örülök annak, amit eddig belsővédőként nyújtott. Hogy mi lesz a jövőben, azt majd meglátjuk, Joshua megmutatta számunkra, mit tud ebben a pozícióban játszani. Nagyon jól csinálta.

A kupa lebonyolításáról: Számomra úgy tökéletes, amilyen jelenleg. A kiscsapatok is megérdemlik, hogy nagy csapatok ellen játsszanak. Az első körben mindig komplikált, ezt a három év tapasztalatából mondom. A kupa itt sokkal attraktívabb, mint Spanyolországban. Ott oda-visszavágós rendszer van és legtöbb esetben a nagyobb csapatok jutnak tovább.

A videóbíró bevezetéséről: Előbb utóbb megtörténik, el fog érkezni. A játékvezetőknek nagyon nehéz, a videóbíró a segítségükre válhat.

Az Augsburg játékosairól: Soha nem féltem egyetlen játékostól sem, de természetesen nagy tisztelet van bennem.

Robbenről: Arjennek időre van szüksége, de az agresszivitása viszi előre és az egy az egy elleni párharcok nagyon fontosak számomra. Az első két évemben kevésszer volt sérült és még mindig nagyon fontos számomra.

Az angol hetekről: Szükségünk van rá, örülök neki. Ilyenkor nincs időd más dologra, jó a figyelem fenntartásához.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top