Átigazolási hírek

Di Marzio: Pozitív megbeszélések Diawara ügyében

A Bayern komolyan foglalkozik a 18 éves bolognai játékos leigazolásával.

Diawara_MG1_7878-e1455879736136-900x444

Gianluca Di Marzio január 31-én számolt be először arról, hogy a Bayern München érdeklődik a Bologna 1997-es születésű középhátvédje, Amadou Diawara iránt. Az olasz átigazolási szakértő már akkor megírta, hogy a németek hosszas megfigyelés után nem csak szimpa érdeklődést tanusítanak, de személyes találkozó során is szeretnék meggyőzni a bolognai vezetőséget a játékos értékesítéséről.





A megbeszélés, illetve Di Marzio szavaival élve a hivatalos találkozó a Bayern München szempontjából jól alakult és az elkövetkezendő napokban, legfeljebb hetekben újabb összejövetelen fognak a klubok tárgyalni Diawara jövőjéről – ahol a bajorok hajlandóak lesznek további lépéseket megtenni a védekező középpályán is bevethető guineai játékos megszerzése felé.

A péntek esti Bologna-Juventus mérkőzés tökéletes alkalom lesz arra, hogy a Bayern megfigyelői Carlo Ancelotti egyik potenciális új emberét és a klub következő BL ellenfelét is a helyszínről figyelhessék meg. Di Marzio hangsúlyozza, hogy a Bayern egyre inkább meg van győződve arról, hogy kell nekik a szupertehetség.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top