Átigazolási hírek

Pletykák: Marquinhos, Toprak, Lukaku, Lemar

További játékosokat hoztak szóba a Bayern Münchennel.

478204377.0

Marquinhos:

A francia Le10Sport híre szerint Marquinhos a nagy konkurenciaharc miatt el akarja hagyni a PSG csapatát. A Barcelona állítólag már szerződési javaslatot is tett érte, de a lap azt írja, hogy a Bayern következő mestere, Carlo Ancelotti a PSG elnökével, Nasser Al-Kheilaifinál érdeklődött a játékos megszerzésének ügyében. A brazil belsővédő 2019-ig szóló szerződéssel rendelkezik a párizsiaknál.





Ömer Toprak:

A Kicker információi szerint a Manchester United intenzíven figyeli és érdeklődik a Leverkusen 26 éves török belsővédője, Ömer Toprak iránt. A Kicker említésszerűen azt is megjegyzi, hogy a Bayern vezetősége is intenzíven diskurál a válogatott játékos nevéről, de egy ligán belüli átigazolás a német lap szerint valószínűtlennek tűnik.

Romelu Lukaku:

Az angol Mirror szerint Michael Reschke, a Bayern technikai igazgatója és játékosok leigazolásáért felelős megfigyelője ott volt az Everton hétközi, Aston Villa otthonában lejátszott mérkőzésén, hogy a 22 éves belga válogatott Romelu Lukaku játékát figyelje. A támadónak 2019-ig van szerződése a liverpooli egyesülettel.

Thomas Lemar:

A francia La Parisien jelentése szerint a Bayern München kész lenne 15 millió eurót ajánlani a Monaco tehetségéért, Thomas Lemarért. A 20 éves, U21-es francia válogatott játékos iránt a L’Equipe szerint mnár télen is érdeklődtünk, akkor azonban a lap azt írta, a Monaco nem akarja szezon közben értékesíteni frissen érkezett játékosát. Lemart 2020-ig köti szerződés a klubjához.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top