Hivatalos

Hivatalos: Alaba 2021-ig hosszabbított!

alaba

A Bayern München újabb meghatározó játékosával hosszabbított: David Alaba, a több poszton bevethető balhátvéd három évvel megtoldotta a 2018 nyaráig szóló szerződését, így már 2021-ig köti őt kontraktus a klubhoz. A Bild négy nappal ezelőtt már tényként kezelte a hírt, azt is megírta, hogy Alaba fizetése 5 millió euró körüli összegről 10 millió fölöttire növekszik.

„David Alaba az FC Bayern sajátnevelésű játékosa, ezért különösen örülünk a mai, legalább 2021-ig szóló aláírásának. Ő egyike azon játékosainknak, akik a csapatunk arculatát tükrözik. Az ő játékstílusa, de a pályán kívüli hozzáállása is megtestesíti az FC Bayernt. Ő az elkövetkezendő években is a csapatunk alappillére lesz.” – nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge.
Jan-Christian Dreesen is kommentálta az örömhírt: „Örülünk, hogy ezt a fontos szerződést ilyen gyorsan és hosszútávon tudtuk tető alá hozni. Ezzel Thomas Müller, Jerome Boateng, Javi Martínez és Thiago után egy a jövő egy újabb fontos játékosa láncolta magát a klubhoz. „

David Alaba: „Büszke vagyok, hogy továbbra is a klubomban játszhatok. A Bayernnél lettem nagy, hihetetlenül nagyszerű pillanatokat élhettem át és mindannyian éhesek vagyunk, hogy az eddigi címeket továbbiak kövessék.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top