Sajtótájékoztatók

Rummenigge: Örülök, hogy sikerült őt elnyernie a Bayernnek

A Bayern vezetője is beszélt Ancelotti első sajtótájékoztatóján.

carlop

Karl-Heinz Rummenigge:

Ancelottiról: Szeretném Carlot szívélyes fogadtatásban részesíteni. Régóta ismerjük egymást. Még emlékszem a közös időszakunkra Olaszországban. Ő egy kemény, de sportszerű játékos volt. Nagyszerű pályafutást tudhat a magáénak – játékosként és edzőként is. Nagyon örülök, hogy sikerült elnyerni őt a Bayernnek. Úgy gondolom, ő a megfelelő edző a megfelelő időben és helyen. Meggyőződésem, hogy egy csodálatos kapcsolat lesz és továbbra is sikeresek leszünk. Örülök a közös munkának.

Sammer lemondásáról: Az elmúlt pár napban beszélgettem Matthiasszal és az az érzésem volt, hogy beakarja fejezni a fejezetét az FC Bayernnel. Sokáig beszéltem vele és megértettem, hogy az enyhe agyi keringési rendellenessége által az ő szemszögéből az élete megváltozott. Ezidáig napi 24 órában ennek a munkakörnek élt. Mára már egy kicsit másképp látja az életet. Felajánlottam neki, hogy pár hónapig menjen szabadságra. De következetesen azt mondta, hogy ez valószínűleg nem a legjobb megoldás számára, beakarja fejezni ezt a korszakot. Ez minket is meglepően érintett. De az ember fontosabb, mint a klub érdekei. Ennek megfelelően beleegyeztünk a kérésébe.




Sammer utódlásáról: Folytatjuk tovább a munkát, amelyet az elmúlt hónapokban elkezdtünk. Több vállra osztjuk el a munkát. Michael Reschkére megfigyelőként van szükségünk, ahogyan addig is. Coman, Kimmich és Sanches – itt egy fontos szerepet tölt be. Nem lenne tanácsos, ha váltogatnánk ebben a pozícióban.

Az átigazolásokról: Javaslatokat dolgoztunk ki, mely pozíciókban akarunk erősíteni. Egy védőről és egy középpályásról volt szó, aki Renato Sanches-féle karakterrel rendelkezik. Ez a két játékos jól áll az arculatunknak.

Hojbjergről: A saját kérése volt elhagyni a csapatot. Ma orvosi vizsgálaton vesz részt a Southamptonnál. A megbeszélések nagyon harmónikusan folytak le.

Az újabb érkezőkről: További érkezőket nem zárunk ki, nem akarnám itt bezárni a kaput. Az ember sose tuhatja pontosan mi lesz, a pletykákkal pedig együtt kell élnünk. Csak július 11.-e van és augusztus végéig még sok az idő. Két évvel ezelőtt Martínez megsérült, reagálnunk kellett rá. Az ember sosem tudhatja.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top