Sajtótájékoztatók

Carlo: Uralni akarjuk a játékot

Ancelotti a BVB elleni vasárnap esti Szuperkupa meccs kapcsán állt az újságírók rendelkezésére.

carloo

A meccsről: Ez az új szezon első mérkőzése, a csapatom készen áll. Fontos és nehéz meccs lesz. A Dortmundnak jó csapata, jó és gyors játékosaik, nekünk egy jó csapatszellemünk van. Nagyon jól akarunk játszani. Nagy önbizalommal rendelkezünk.

A Szuperkupáról: Ez egy hivatalos mérkőzés, ez lehet az első címünk. Számunkra mindegyik sorozat fontos. Megpróbálunk mindent megnyerni.

A személyi helyzetről: A válogatott játékosok csak augusztus 5.-én csatlakoztak, ennek ellenére készen állnak a játékra. Boateng tegnap óta edz, Robben szombaton ismét futhat és talán Renato Sanches is elkezdheti jövő héten az edzéseket. Badstuber jelenleg egyéni edzést abszolvál.

Hummelsről: Nagy tapasztalata van, nem lesz problémája a közönséggel. Láttam őt a múlt héten, nyugodt és koncentrált, azt hiszem holnap jól fog játszani.





Ribéryről: Ezen a héten nagyon jól megnéztem őt. Sokáig nem játszott, ezért nagy kedve van a játékhoz.

Az idei nyárról: Nem voltunk boldogak miatta, de ez a futball. A lényeg, hogy augusztus 26-ára készen álljunk. Fontos dolog a játékosokat fitten visszakapni a válogatottakból. A válogatott szünet segítségükre lehet a sérült játékosoknak.

Ismét a Szuperkupa-döntőről: A döntőben fontos az önbizalom és a bátorság, de a tapasztalat is számít. Uralni akarjuk a játékot, még akkor is, ha idegen csapatként lépünk pályára egy fantasztikus stadionban.

Az ellenfélről: Nem külön játékosokra, hanem a BVB védelmére és támadósorára koncentrálunk. Erre fogunk felkészülni, de érvényesíteni akarjuk a saját játékunkat is.

A lehetséges büntetőrúgásokról: Még nem döntöttem a végrehajtóról, az elkövetkezendő órákban fogok. Az önbizalom nagyon fontos ebben a helyzetben. Néha nehéz öt játékost találni.

A játékelemzésről: A Bayernnek jó videóelemzői vannak. Kétségtelen, hogy az ellenfélről is nézek videókat, de szívesebben elemzem a csapatomat és mutatom meg nekik, mit lehetne jobban is csinálni.

A rotációról: A meccs után döntünk arról, hogy rotálunk-e vagy sem. A játékosok még nem fáradtak, de ha három napos ritmusban kell játszani, akkor meglátjuk.

Schweinsteigerről: Saját magának kell eldöntenie, hogyan tovább. Ha nem szeretne tovább játszani, edző is lehet belőle. De nem itt, szeretem a munkám.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top